Publicitat
Política · 26 de Gener de 2016. 10:46h.

La burocràcia de l'Ajuntament, per dintre

La síndica de Barcelona reconeix que "en alguns departaments no hi ha prou connexió entre ells"

La burocràcia de l'Ajuntament, per dintre

M. Assumpció Vilà

La síndica de Barcelona, Maria Assumpció Vilà, en una trobada amb veïns a la Biblioteca Can Mariner del districte d'Horta, ha denunciat que “en alguns departaments de l’Ajuntament no hi ha prou connexió entre ells”.

Vilà ha explicat com “els veïns venien enfadats, ara molt preocupats i molt tocats, moltes vegades veus la incapacitat que tenim”. Com a exemple ha explicat que “si venen pel tema de l'habitatge nosaltres no tenim pisos per donar”. “T'expliquen situacions molt difícils, però primer de tot se'ls ha d'escoltar, se'ls ha de deixar explicar-se i fer les preguntes necessàries”, ha dit.

La síndica ha denunciat que “de vegades ens trobem en alguns departaments de l'Ajuntament no hi ha prou connexió, ni prou col·laboració. Per exemple entre serveis socials i habitatge, de vegades hi ha xoc de trens”.

Vilà ha explicat com funciona el seu organisme i ha recordat que la gent es pot dirigir amb ella presencialment, per correu ordinari o electrònic. “Nosaltres no ens callem en el moment que hem de dir-li a l'Ajuntament que ha actuat malament, o al veí que no té raó”, ha advertit.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#5 Miquel, BCN, 27/01/2016 - 19:55

"Síndica" de Barcelona? Quin càrrec és, aquest? Que no n'hi ha prou amb l'alcalde (o alcaldessa)? Un altre sou per a quina funció?

#4 Magrab, Barcelona, 26/01/2016 - 13:12

"Nosaltres no ens callem en el moment que hem de dir-li a l'Ajuntament que ha actuat malament" ...

¿Y la farsa de los manteros? En vez de decir al ayuntamiento que ha actuado mal, ¡se ha apuntado a un comité municipal! - para solucionarles a ellos los problemas - ¿y los vendedores legales, ¿qué?

#3 botifler1914, bARCELONIA, 26/01/2016 - 11:54

Entre el suyo y el que paga las nóminas si que lo hay.

#3.1 botifler1914, Barcelonia, 26/01/2016 - 11:55

Y esta señora porque no esta jubilada en vez de ocupar el puesto de trabajo de un parado??????

#2 Ja et dic , Barcelona, 26/01/2016 - 11:32

Deu ser que a l'Ajuntament de Barcelona no hi ha ningú al capdavant que en sigui responsable.

#1 joan, St Gervasi State, 26/01/2016 - 10:55

només veure la total opacitat de la web i la impossibilitat de conèixer l'organigrama per poder fer gestions, ja ho diu tot.