Publicitat
Política · 25 de Maig de 2019. 13:20h.

La Caixa de Solidaritat flaqueja

Falten 700.000 euros

La Caixa de Solidaritat flaqueja

Ernest Benach, amb Núria de Gispert i Marcel Mauri

L'Associació de Foment de la Caixa de Solidaritat ha demanat que continuen les aportacions econòmiques per “alliberar les propietat embargades” dels processat per l'1-O i “seguir ajudant a ciutadans i activistes represaliats”.

El vicepresident de l'entitat, Ernest Benach, ha assegurat que “hem parat el cop”, però ara falten 700.000 euros per poder cobrir els avals que corresponen a béns embargats d'alguns processats. “Volem que continuï aquesta onada de solidaritat extraordinària i sense precedents per poder aixecar els embargaments”, ha afegit.

De la seva banda, l'expresident de la Generalitat i candidat de JxCat a les europees, Carles Puigdemont, ha fet una crida per donar diners a la Caixa de Solidaritat per “desembargar les cases” dels processats per l'1-O al jutjat d'instrucció número 13 de Barcelona.

“Avui reflexionarem d'una manera molt activa. És una jornada dedicada a recaptar els fons que s'acaben de necessitar per desembargar les cases dels qui les han posat com a garantia per fer front a l'atac del jutjat 13. La Caixa de Solidaritat és la millor reflexió. L'empenta final!”, ha piulat Puigdemont.

La petició de l'expresident del Govern durant la jornada de reflexió arriba dies després que l'alcaldable d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Ernest Maragall, aprofités el debat electoral de TV3 per demanar diners per als embargats de l'1-O.

puigdemonttuit.jpg

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#27 Muratatalea , Por ahí abajo , 26/05/2019 - 13:04

Espero que ese dinero se audite hasta el último céntimo y salga de fondos de particulares afectos al régimen... éstos elementos saben muy bien escaquear las partidas presupuestarias...

#26 Flanagan, Tabarnia City, 26/05/2019 - 09:43

Me congratula no haber puesto ni un euro voluntariamente,otra cosa es lo que se escapa en partidas que no vemos el resto de catalanes pero para eso tenemos al Psoe para controlar las cuentas...o no.

#25 @StopSeparatimo, Tabarnia , 26/05/2019 - 07:52

Ja ja ja pero sus sueldos millonarios no lo tocan ... todos los días sale un idiota a la calle y el que se lo encuentre se lo queda...

#24 Reciario, Teatro Flavio, 26/05/2019 - 00:23

Jajaja, hasta yo aprendí de pequeño aquello de “cada uno que se pague sus vicios”
Por cierto, tengo una pregunta a esa caja, lo de “solidaridad” es solo para estos mandangas o es para cualquier posible cliente. Jajaja... pobre Cataluña .
Groucho Marx pasaría desapercibido en esta Cataluña.????????

#23 Talegon & Rufian "Fakes", WATERloo, 26/05/2019 - 00:12

Le pueden pedir la pasta a SOROS, despues se lo devuelven X2 con sus chanchullos habituales.