Política · 27 d'Octubre de 2015. 16:19h.

La caixa forta es resisteix

Recorren un manyà, que triga una hora en obrir la caixa de caudals de Rosell

La caixa forta es resisteix

A la dreta, el manyà que ha vingut de Tarragona per intentar obrir la caixa.

El contingut de la caixa forta suposadament relacionada amb el director general d’Infraestructures, Josep Antoni Rosell, segueix sent una incògnita. El jutge del Vendrell que instrueix el cas Petrum, de suposades comissions del 3% a CDC, manté el secret de sumari i no s’ha donat cap informació al respecte.

El Jutjat número 1 del Vendrell ha estat analitzant des de primera hora del matí d’aquest dimarts el contingut de la caixa forta i dels quatre maletins relacionats amb el cas. La caixa és la que suposadament va entregar el director general d’Infraestructures, Josep Antoni Rosell, a un conegut seu el dia que la Guàrdia Civil va escorcollar la seu de Catdem, el passat mes d’agost.

Arran de la detenció de Rosell el passat dimecres, aquesta mateixa persona va entregar la caixa forta a la Guàrdia Civil. Josep Antoni Rosell, que divendres va sortir en llibertat amb càrrecs, també ha fet acte de presència als Jutjats del Vendrell per assistir a l’obertura de la caixa i els maletins, però no ha facilitat la combinació per obrir-la.

Això ha portat al jutge a requerir els treballs d’un manyà, el qual ha arribat des de Tarragona a dos quarts de dues del migdia. Fins una hora i mitja després no s’aconseguia obrir la caixa. Segons ha explicat l’advocat de Rosell, avui només s’ha procedit a inventariar els documents dels maletins i la caixa, i dijous es seguirà amb la investigació, amb el qual el director d’Infraestructures haurà de presentar-se de nou als jutjats de la capital del Baix Penedès.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#12 Joana, Reus, 28/10/2015 - 11:34

Tres incorreccions en un subtítol! Quin català que gasten, els redactors d'aquest digital! La frase correcta és: "Recorren A un manyà, que triga una hora A obrir la caixa de CABALS (o caixa forta) de Rosell". I això de "requerir els treballs d'un manyà" sona fatal. Diríem "demanar l'ajut d'un ma

#11 botifler1914, bcn-world, 28/10/2015 - 09:38

Segur que tomba, tomba, tomba, ven corcada...

#10 Calimero, Barcelona , 27/10/2015 - 21:15

Lo tengo!!! Atur Mas es muy astuto y fiel a sus mentores ha utilizado una maquina enigma y la combinación es: 1109juntspersi3%forçajordi17149N

#10.1 Macedònia, Les irles, 27/10/2015 - 23:44

Hahahaha i encara et creuràs intel.ligent i divertit.

Que ets soca nano...

#9 Cajero, convergente, sintoma d excelencia winwin, 27/10/2015 - 19:58

La combinación es "gacela girando 90º grados, sigues fort Mas" poner en ascii y con cara juguetón Homs más unos lloros Gispert licuados al 3% con cara see you later aligator.

#8 Laughter, LH-España, 27/10/2015 - 19:55

80.000 euros en metálico. Al no haber documento alguno, a Rosell le ha faltado tiempo para decir que la caja fuerte es suya.