Publicitat
Política · 3 d'Octubre de 2019. 17:38h.

La Cambra de Barcelona s'apunta a la vaga general

Demana una "resposta de país" a la sentència

La Cambra de Barcelona s'apunta a la vaga general

El president de la Cambra, Joan Canadell, portant una careta de Puigdemont al seu cotxe

La Cambra de Comerç de Barcelona ha aprovat una declaració en la qual anuncia que recolzarà "la resposta majoritària de les institucions i de la ciutadania en la defensa no-violenta de la democràcia, la llibertat i els drets individuals i col·lectius".

El Ple de la Cambra ha aprovat per una àmplia majoria -33 vots a favor i 6 abstencions- la Declaració institucional de suport a la resposta unitària de les institucions i la ciutadania al judici de l'1-O "atès el moment excepcional que vivim de regressió de drets i llibertats a Catalunya", segons ha informat en un comunicat oficial la Cambra.

"Atès el moment excepcional que vivim de regressió de drets i llibertats a Catalunya, les Cambres de Comerç no podem restar indiferents i, per tant, recolzarem la resposta majoritària de les institucions i de la ciutadania en la defensa no-violenta de la democràcia, la llibertat i els drets individuals i col·lectius" indica el text.

La declaració denuncia "la judicialització de la política que ha viscut i viu" Catalunya, la "manca de seguretat jurídica i l'estabilitat econòmica que se'n deriva". El text manifesta que "ens posem a disposició de la resta d'institucions i societat civil per sumar una reacció efectiva i la més unitària possible que esdevingui una veritable resposta de país, amb un impacte que vagi més enllà de les nostres fronteres".

L'empresari Joan Canadell va arribar a la presidència de la Cambra de Barcelona a través de la candidatura Eines de País -candidatura impulsada per l'ANC- que va obtenir la majoria absoluta a les eleccions a la Cambra de Comerç de Barcelona. 

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#10 Marti, Barcelona, 04/10/2019 - 14:35

No solament han segrestat les institucions de l'administració publica sino que la infecció ha arribat a una entitat que historicament tenia un cert prestigi i ara amb aquest pallaso al davant l'enfonsaran per molts anys. Hom sent vergonya de tenir aquest panorama i que ens hagin arrebatat la solvencia que durant anys ens hem guanyat.

#9 angeles, barcelona, 04/10/2019 - 09:59

Tened cuidado no vayan a ver catalanes de bien, anti independentistas, que hagan que la vaga no sea tan pacifica. porque hartáis a cualquiera.

#8 ivan, el vallès, 04/10/2019 - 07:31

Una vaga animada pel govern, convocada pel sindicat afí al govern, recolzada per la patronal lleial al govern i seguida per funcionaris xenòfobs i endoctrinats que troben absolutament normal i sense cap connotació marxes de torxes de nit.
Després s'ofenen quan els diuen lazis.

#7 teruel existe, BCN, 03/10/2019 - 20:41

Algú sab on estan les gasolineres d'aquest Sr? Ho dic per poder-me incorporar a la vaga, que jo farè que sigui eterna en aquest consum energètic

#6 T Creus, Corruptaluña 3 % - 4 %, 03/10/2019 - 19:15

Vulgares excusas de quien quiere huelga general a toda costa para fastidiar a los propios catalanes y hacer que quienes no llegan a fin de mes, aún les cueste más llegar. Vosotros sois muy listos; cobrais igual si no trabajais. Proponed huelga a la japonesa, aunque eso sería demasiado para vuestros cuerpos y mentes poco acostumbrados al trabajo.