Publicitat
Política · 20 de Març de 2021. 18:05h.

La Cambra demana la CUP al Govern

Mònica Roca: "Em sembla fantàstic que hi hagi més partits"

La Cambra demana la CUP al Govern

La presidenta de la Cambra de Barcelona, Mònica Roca, ha demanat que la CUP s'integri al Govern en una entrevista al programa Cafè d'idees de TVE aquest divendres. "Em sembla molt interessant, perquè les diferències sumen" ha assegurat la presidenta de l'entitat.

"Entenc que hauran de cedir per totes bandes i que hi hagi la CUP em sembla molt interessant perquè com més ampli sigui el govern, em sembla que les diferències sumen. Em sembla fantàstic que hi hagi més partits al Govern" ha afirmat Roca.

"M'agrada un govern cohesionat, fort i valent i amb un full de ruta comú. El Govern anterior no va estar prou cohesionat, semblaven dos governs, no és la fórmula que ens sembla bona" ha assenyalat en l'entrevista.

Roca s'ha mostrat convençuda que el millor per Catalunya "és ser independents", recalcant que la majoria d'empresaris catalans ho recolzen. "Es deia que l'empresariat no ho era, i això no és correcte, nosaltres vam guanyar les eleccions" ha subratllat. "Per a Catalunya a nivell econòmic, no hi ha cap dubte, el millor és ser un estat independent i pensem que les institucions comencin a reconèixer l'independentisme que hi ha a la societat" ha dit.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#12 De mal en pitjor, Barcelona, 21/03/2021 - 13:42

Això mateix, quants més serem més riurem, i visca la pepa que s'ha mort l'avi, com està el pati català

#11 Ojotuerto, Calafell.TAB, 21/03/2021 - 11:45

Con lo que ha sido Sant Cugat para RTVE !! La Cambra? Un chiringuitu para prevaricar ( de variz, tortuoso, dificultoso. Similar a las "varices"), enredar y llevar al final hasta las mismas manos de tota la vida mucho dinero público. No se puede subvencionar "Tot" tota la vida. Si Falla un trimestre el presupuestu, se derrumbaría el chiringuitu.

#10 Tabarnia 5, Barna, 21/03/2021 - 10:44

Cada día peor estos CATETUNYOS!!!
Per aixo MARXEM JA!!!!!
REFERÉNDUM O REFERÉNDUM!!!!!
VISCA TABARNIA LLIURE!!!!

#8 motxo, Girona, 21/03/2021 - 09:15

Los de la cúpula, la mayoría, vagos y oportunistas.

#7 Pepon, Bcn, 20/03/2021 - 22:22

No me cabe duda de que con esta gente la Repúbliqueta sería imparapla!!!