Publicitat
Política · 30 de Juliol de 2019. 19:50h.

La Cambra farà 'llistes negres' sobre empreses no indepes

Amb l'excusa de preguntar quina ha de ser la resposta a la sentència del procés

La Cambra farà 'llistes negres' sobre empreses no indepes

El president de la Cambra de Barcelona, Joan Canadell, en una entrevista a Europa Press, ha explicat que preguntarà als empresaris associats quina ha de ser la resposta a la sentència als líders independentistes quan es faci pública, i ha obert la porta a donar-li resposta amb un 'atur de país' com el del 3 d'octubre de 2017. 

Canadell, que ha visitat avui els presos de Lledoners, ha considerat que la mobilització d'aquesta jornada, posterior a l'1-O, va ser ben acceptada "en general" pels empresaris. "Un 3 de octubre jo crec que és acceptable i fins i tot crec que hi hauria una part important de la societat empresarial que acceptaria una mica més que un 3 d'octubre", ha remarcat.

El dirigent ha rebutjat que aquesta mobilització pugui ser indefinida, ja que augura que no hi haurà resposta internacional si la decisió no arriba a la justícia europea: "Internacionalment ningú dubtarà d'aquestes sentències, si no va a Estrasburg i es revoquen".

El president de la Cambra ha revelat que preveuen preguntar als seus associats sobre quina ha de ser la resposta a la sentència del procés independentista, a través del mecanisme de consultes internes que vol impulsar el nou equip directiu i que esperen que comenci a funcionar a partir d'octubre.

"Ens posicionarem segur. El que passa és que no és el mateix si tenim darrere milers d'empresaris que ens han donat resposta o si ho hem de fer sense aquest suport", ha exposat.

Publicitat
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#37 Finsescoions, Blanes, 03/08/2019 - 08:12

Com que defensen el comerç legal del País que comencin a fer una llista de tots els manters, tb seria una llista de color no???
Tb de comerços paquis amb irregularitats (ostia, no aquests no que varen votar-los a les eleccions,)
I finalment que deixin de tocar.....

#36 pepe, andorra, 01/08/2019 - 13:40

de momento ya os habeis llevado el primer aviso en el canal de aragon, pq si pensais q ha sido un accidente o algo asi, estais en un error. Y como sigan asi, sera mucho peor. Vais a tener q subir de can fanga a regar las huertas separatistas de lerida a base de escupitajos, pq lo q es agua de Aragon, no vais a tener ni gota.

#35 Albert, Blanes, 31/07/2019 - 17:28

¿Qué hacen todavía las empresas serias adheridas a la cámara de comercio ? Con gentuza así al frente no se va a ninguna parte. Abandono masivo de empresas es lo que tiene que haber.

#35.1 Alien, Pluton, 01/08/2019 - 13:59

¿Cómo te desapuntas de la cámara? ¿Alguien lo sabe? ¿El recurso cameral permanente ya no está en vigor, no? ¿O todavía resulta que les pagamos algo a estos cantamañanas solo por existir?

#34 CIUTADÀ155, BADALONA, 31/07/2019 - 17:25

Cuando hayáis arruinado y saqueado totalmente Cataluña, ¿qué haréis? ¿a quién iréis a llorar? ¿A Estrasburgo o a Bruselas?. Mira, "Cani", en Europa ya os han visto el plumero, como a Salvini, Urban y personajes de esta calaña, incluído al traidor "Puchi".

#33 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona, 31/07/2019 - 16:15

No sabía que entre las funciones definidas en los estatutos de la Cámara estuviera el hacer listas negras

Tampoco sé si son efectivas, pero yo sí que tengo mi lista de empresas en las que no gasto un céntimo: Bon Preu, Gallina Blanca, Coca Cola,...