Publicitat
Política · 25 de Maig de 2009. 08:39h.

"La campanya del PSC és un insult a la intel·ligència"

Vidal-Quadras diu que els socialistes utilitzen la seva imatge per "la por a perdre"

El candidat del PPC, Aleix Vidal-Quadras ha afirmat al programa 'Converses' de la cadena Cope que "utilitzar la imatge d'un altre candidat en la campanya pròpia d'una banda és molt afalagador, però d'altre banda indica que no té massa a explicar i no està massa optimista respecte els resultats i a la capacitat d'atreure el votant".

A criteri del candidat del PPC, "aquestes estratègies tan verinoses i agressives indiquen feblesa de qui les practica". "La por a perdre pot transformar una persona amable i educada com la Maria Badia en una fera agressiva, cosa que no li va bé, perquè la Maria és molt dolça. Deu estar incòmoda, la pobre", ha apuntat.

Vidal-Quadras també ha afirmat que "tots aquests esquematismes infantils són un insult a la intel·ligència dels ciutadans".  En aquest sentit, ha criticat que "la Maria Badia faci aquestes coses tan grolleres i maleducades contra un company seu del Parlament".  "Hem fet moltes coses junts, com ara quan vam fer tots el web en català en un esperit de germanor", ha recordat, per tot seguit lamentar que "resulta que ara sóc un dimoni, de la nit al dia"

La campanya del PSC
Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Perplejo, Granollers, 25/05/2009 - 16:58

El Sr. Vidal-Quadras es muy generoso al conceder que hay algo que insultar, viendo la fauna a la que va dirigida la campaña del PSOE. Permitir que los votantes ignoren que están escogiendo a M. Alvarez será legal, pero denota poco espíritu democrático.

#11 Joan T., Barcelona, 25/05/2009 - 15:36

Perquè li diuen "cap de lliista del psc" quan el psc no presenta llista pròpia? Digueu la veritat: 4ª de la llista del PSOE, darrera la gran Maleni

#10 Kropotkin, Vic, 25/05/2009 - 14:08

Desde luego, el que vote a esta tia lo tiene claro. Nunca podrá decir que le han tomado el pelo. Solo mirarla y ya te das cuenta de que va la cosa...

#9 Lo Sisdo el Rutx, Terrassa, 25/05/2009 - 13:18

Un bon anuncia seria les carotes del Guerra, Roddriguez Ibarra i la Maleni, demanant el vot pel PSC , amb el lema \"Si guanya ella, guanyem nosaltres\"

#8 guifré, Catalunya, 25/05/2009 - 13:08

Crec qu\\\'el títol és massa llarg.
Posant : El PSC (PSOE) és un insult a la intel-ligència, ja quedaria bé.