Publicitat
Política · 14 de Juliol de 2014. 19:09h.

La carrera estroncada d'Oriol Pujol

El que havia de ser el successor de Mas renuncia a l'escó i a la secretaria general de CDC

La carrera estroncada d'Oriol Pujol

Pujol, en una imatge d'arxiu

Oriol Pujol ha anunciat aquest dilluns que renuncia a l’acta de diputat al Parlament i a la secretaria general de Convergència (CDC), amb la intenció que “el procés surti bé”.

Pujol, en un comunicat, ha explicat que “afrontem aquest segon semestre de l'any el 9 de novembre, l’organització i la participació a l’11 de setembre i, més endavant, les eleccions municipals del proper mes de maig”.

És per això que diu que “sóc conscient que ens vénen mesos on ens cal molta fortalesa interior, molta cohesió, molt convenciment per a continuar tota la tasca empresa, especialment en el procés nacional i en la capacitat i voluntat de fer efectiu el dret a decidir dels catalans”.

És en aquest marc que ha decidit “resoldre sòlidament i de manera permanent, amb la voluntat d'acabar amb l’interinatge, la delegació de funcions de la secretaria general de CDC, de manera que els màxims òrgans de direcció del partit  i el seu Consell Nacional, puguin acordar la nova estructura i responsabilitat sense alterar, en cap cas, el plantejament estratègic i ideològic”.

També “renunciar a la meva acta de diputat al Parlament de Catalunya, perquè també des d'aquesta institució hi hagi el màxim esforç i energia concentrats en què el procés surti bé”.

Oriol Pujol recorda que “la provisionalitat en què viu Convergència Democràtica de Catalunya fruit de la delegació de funcions de la secretaria general, tant bon punt vaig saber que m'havien imputat el mes de març del 2013, s'ha resolt satisfactòriament durant aquests darrers 16 mesos, tant en l'àmbit parlamentari com en el del partit”.

Oriol Pujol, durant un dinar de Nadal de CDC

Publicitat
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#35 Montse, Barcelona, 15/07/2014 - 10:05

No us enganyeu, amb aixo el que fa es retardar el seu procès mes de 2 anys ja que canvia de jutjat , i s'ha de començar a mirar toot de nou.
I de pas, si ve la independencia , dons mira, li poden fer un bonic indult. I potser tambe el podrien indemnitzar per tants patiments......

#34 Bernat, Barcelona, 15/07/2014 - 09:16

Ja era hora!! Prou de "patriotes" que s'embolcallen amb la senyera per fer negocis a costa de tots nosaltres i després diuen que ho fan pel bé de Catalunya. Ja el seu pare tenia que haver dimitit pel cas Banca Catalana i va tenir sort que Felipe González el va perdonar i va aturar el fiscal.

#33 Nestor, Andorra, 15/07/2014 - 08:49

Un bizarro iracundo menos, ahora vas y se lo cuentas al papa y la mama.

#32 Kropotkin, Vic, 15/07/2014 - 08:32

Con temas como este solo se atreven a dar la cara algunos trolls con nombre falso. Los otros esbirros del Regimen desaparecen. Jua, jua, jua,...

#32.1 ambaixadorCAT, UK, 15/07/2014 - 11:59

suposo que amb això d'esbirros del régimen et refereixes (incorrectament) als independentistes.
Que acabin d'investigar Oriol Pujol, i fa bé de deixar de ser diputat mentrestant. Mentrestant, ni un pas enrere en el procés sobiranista, ja sabem que l'intentareu atacar amb qualsevol cosa.

#31 Pere, Girona,Spain, 15/07/2014 - 08:12

quin pes s'ha tret de sobre l'Artur Mas,


Deu Meu,