Publicitat
Política · 12 de Febrer de 2009. 18:10h.

La casa gran "és una manera de ser"

Convergència organitza mítins per a explicar el projecte de Mas

La casa gran "és una manera de ser"

Quico Homs

Sota el lema “Si sumen, podem!” el diputat de CiU, Francesc Homs, va explicar dimecres, al Centre Cultural Barradas de l'Hospitalet, els conceptes bàsics del nou projecte de Convergència: la Casa Gran del Catalanisme. L’acte va comptar amb la presència de Meritxell Borràs, portaveu de CiU a l’Hospitalet i diputada, del regidor Jaume Pallarès, del President Comarcal de CDC, Jordi Monrós i el President local de CDC l’Hospitalet, l’Enric Bosch.

Homs es va referir a la Casa Gran del Catalanisme com “una actitud, una manera de ser i de fer” i va fer referència a la necessitat de “situar Catalunya com una prioritat i sumar esforços” per poder sortir dels moments difícils pels que està passant Catalunya. Homs va ressaltar la necessitat de fomentar el catalanisme entès com “sentit comú i el compromís i l’estima pel país” per tal de lluitar contra la sensació de que “el país se’ns escapa de les mans”.

El diputat de la federació nacionalista considera la solució és “que tots els catalans ens impliquem perquè ningú vindrà de fora i ho farà per nosaltres”  i “aprofitem la bona estructura econòmica i geogràfica de Catalunya per definir un projecte d’actuació”. En la seva opinió, CDC és el “partit que marca la diferència, és el motor, la força política capaç d’acumular gent de totes les tendències sota un element comú: el catalanisme. En definitiva, és la fortalesa de CDC el que marca la diferència dins el sistema polític de Catalunya”, va comentar el Diputat. 

Aquestes paraules van ser reafirmades per en Jordi Monrós (President Comarcal de CDC L’Hospitalet- Cornellà), que al presentar l’acte va exposar que “el catalanisme no és patrimoni ni propietat de ningú, però necessita un lideratge fort i aquest passa per Convergència”.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 carles, bcn, 13/02/2009 - 11:31

Antic, cadhuc, carpetovènic.... pal de paller, casa gran.... tornem a la masia??? En quin segle viuen? i en quin segle volen viure? Tornem al feudalisme del 1714 i deixem els iphones i la web 2.0?? Tot això és arcaic, gris reaccionari...antiprogrés!

#2 Xavier Xammar, Figueres, 13/02/2009 - 06:46

Com a vell republicà a qui el president Montilla li cau bastant bé, us voldria dir que limitant-vos a fer propaganda de CDC no la fareu gaire gan, la casa. A Catalunya cal menys confrontació i més diàleg plural i respectuós. Ens necessitem tots.

#1 LAURA, l'H, 12/02/2009 - 22:00

Jo vaig ser-hi i vaig pensar qu és un projecte que ens hi hem d'apuntar! Primer Catalunya!