Publicitat
Política · 25 de Maig de 2009. 16:13h.

La Casa Gran s'endinsa entre els immigrants

Colom aconsegueix aplegar 500 joves a favor de Tremosa

La Casa Gran s'endinsa entre els immigrants

Ramon Tremosa, a la festa de Nous Catalans Joves

Nous Catalans Joves, el grup de joves de la sectorial d'Immigració de CDC, ha reunit més de 500 joves a la festa de Badalona que s'ha celebrat al parc de Can Solei de Badalona. La convocatòria ha reunit gent de tot el món (gambians, marroquins, argentins, xinesos, pakistanesos, etc) amb la intenció de donar suport a Ramon Tremosa, el candidat de CiU a les eleccions europeees, per a que obtingui un escó al Parlament Europeu. Durant el discurs, Mbaye Gaye, un jove senegalès amb una samarreta on hi diu Catalunya, nou Estat europeu, ha repartit fotocòpies amb la lletra d'Els Segadors per acompanyar l'himne per finalitzar l'acte.

L'agrupació que dirigeixen l'exrepublicà Àngel Colom i l'exfènix Eric Bertran ha programat diferents activitats, a part del míting del candidat Ramon Tremosa. Han programat actuacions musicals, entre d'altres Kwame Afrovives, un combinat d'argentins, gambians i graciencs. D'altra banda, els pakistanesos han preparant un partit de criquet, els marroquins han escoltat una darbukka davant uns pastissets de baklawa i uns gotets de te amb menta i els xinesos han fet tai-txi.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 Español, España, 26/05/2009 - 10:03

Menudos analfabetos.Si estos son los nuevos Catalanes.Sereis un nuevo estado de Africa.No veis que los Catalanes cada vez son mas viejos y cada vez hay menos gente joven.Sois demasiado enfermos e infelices como para tener hijos.

#13 Español, España, 26/05/2009 - 10:01

jajajajaj.Menudo circo.Catalonia nuevo estado de Africa.

#12 Marc Aloy, Pla d'Urgell, 26/05/2009 - 08:58

Senyors, volem una Catalunya lliure, no la volem pura! Mentre no entenguem això, no tenim res a fer. No importa la raça, no importa la ètnia, importa el sentiment de pertànyer a una nació oprimida per l'Estat espanyol. Visca la Catalunya sobirana!

#11 hector, granollrs, 26/05/2009 - 00:32

Efectivament, Raquel i Climent, si no fem nostra aquesta gent, estem comdemnats a desaparéixer. Només hi ha una opció, només una : Fer-los nostres.
Per això, Endavant Convergència. Aquest cop CiU sap el que fa. És el qe el país necessita.

#10 Fran, Llinars, 26/05/2009 - 00:29

D q serveix aquesta pantomima si l´atur es cada dia major i aquesta gent tindra q tornar al seu pais tard o d´hora.Es veu clarament q aixo es x rentar l´imatge dl catalanisme cerril,uniforme i radical,q tard sera el mateix q els obligara a retolar o multa