Publicitat
Política · 7 de Setembre de 2012. 08:41h.

La 'catalanització' de Josep Anglada

PxC assistirà a l'ofrena a Rafael Casanova

La 'catalanització' de Josep Anglada

Anglada, a l'ofrena de l'any passat

PxC assistirà a la tradicional ofrena floral al monument de Casanova a Barcelona, on Josep Anglada encapçalarà una delegació del partit que homenatjarà el conseller en cap durant el setge a Barcelona en la Guerra de Successió de 1714. El punt de trobada de la delegació serà la confluència dels carrers de Girona i d'Ausiàs March de la capital catalana.


En aquest sentit Anglada ha manifestat que "sempre hem participat dels actes de l'Onze de Setembre als nostres  ajuntaments que ningú oblidi que és la festa nacional de Catalunya i per tant és lògic i normal que PxC també assisteixi a un acte tan emblemàtic a la capital de Barcelona i al monument de Rafael de Casanova".


I ha afegit que "Rafael Casanova volia una Espanya plural i una Catalunya pròpia que no renunciés a la seva identitat, al cap i a la fi és el que defensa PxC, la nostra identitat, la nostra llengua i la nostra cultura per sobre de les imposicions dels colonitzadors que ens envaeixen aprofitant el beneplàcit de la casta política i traïdora que tenim a Catalunya".


I per finalitzar ha aclarit que "trobo normal que Alícia Sánchez-Camacho no assisteixi a l'ofrena. Quan un maltracta sistemàticament a Catalunya com fa el partit centralista i jacobí del PP és normal que no es tingui la consciència tranquil·la per assistir a actes públics que enalteixen la identitat de la nostra terra catalana".

Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#16 marc, Cat, 08/09/2012 - 23:11

PxC defén la nostra identitat i el nostre poble front als polítics de sempre, és l'únic partit català que diu les coses pel seu nom i que diu en veu alta el que els catalans pensem en veu baixa. Visca Catalunya! Visca PxC!

#15 bueno, gerona, 08/09/2012 - 02:41

Per valent no el guanya ningú.

#14 furibund, BCN, 07/09/2012 - 21:14

El meu vot per a la PxC (sense cap mena de dubte).

#13 Mohammed Abdullah, Ceuta (España), 07/09/2012 - 19:48

Despues de la ofrenda se pueden ir de copas con los de ERC a enseñar la ciudad a los de Vlaams Belang que para eso los flamencos son amiguetes de ambas fuerzas politicas, y si invitan a la Rahola, akelarre islamofobo completo.

#12 Laura Sants, Vic, 07/09/2012 - 15:31

Si voleu saber qui era l'Anglada mireu-lo pel youtube "quien es Jose Anglada" . De l'època que es feia dir Don Jose Anglada.

#12.1 JJJ, BCN, 09/09/2012 - 07:57

El teu comentari segueix la linia del acarnisament cap a Josep Anglada. Fa ja anys que sempre esteu amb la mateixa canço, i pel que sembla, no en teniu mes arguments contra ell que retreure el seu passat, sense valorar el que esta fent ara en present, per que Catalunya no desaparegui en el futur