Publicitat
Política · 27 de Març de 2010. 13:09h.

La Catalunya hiperconnectada

Mas defensa les infraestructures enfront les reticències del tripartit pel Quart Cinturó i la MAT

La Catalunya hiperconnectada

Militants d'ICV en una manifestació contra el Quart Cinturó a Sabadell del 2006

El president de CiU, Artur Mas, ha reclamat que en aquest moment “l’important és fer entendre al país que el futur govern de la Generalitat, tot i que la veritat és que no hi haurà gaires diners, ha de fer una autèntica aposta per les infraestructures, per una Catalunya hiperconnectada, si volem competir al segle XXI i que l’economia vagi endavant”. “Ens cal una Catalunya hiperconnectada internament, amb l’Estat espanyol, amb Europa i el món”, ha reblat.
 
Mas ha fet aquestes afirmacions durant el seu recorregut pel Mercat del Ram de Vic (Osona). El líder nacionalista ha recordat que reclama una revolució de les infraestructures per evitar situacions com la que es viu amb el Quart Cinturó: “Fa unes setmanes vaig anar a Terrassa, on el Quart Cinturó acaba en una rotonda que no porta enlloc. El traspàs de Rodalies s’ha obtingut sense trens, sense vies i sense estacions, i no es noten les millores que s’haurien de començar a millorar”.

 “No vull entrar en una discussió, però em sembla que és bastant evident que el tripartit no és un exemple de cohesió interna per fer les infraestructures que el país necessita”, ha lamentat, “els dies de les nevades es van tirar els plats pel cap per la línia de molt alta tensió”.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 fart del "progrés", bcn, 30/06/2010 - 23:10

Si fos per CiU tota Catalunya seria una pista d'asfalt i ciment.

#1 no al progrès, Signat- Tripartit, 28/03/2010 - 11:56

Mentres a la resta de l´estat fan infraestructures per captar industria i donar llocs de treball aquí els destruim,aquest govern nomès serveix per col.locar familiars i amics dins del funcionariat i la gent ...que vagi en bicicleta,tema sol.lucionat