Publicitat
Política · 4 d'Octubre de 2012. 12:33h.

La cimera independentista 'punxa'

Ni Junqueras, ni Carretero ni Laporta assisteixen a la trobada per impulsar una coalició

La cimera independentista 'punxa'

Un moment de la reunió

Ni Junqueras, ni Carretero, ni Laporta. L’absència de líders a la cimera independentista convocada per a aquest dijous al Parlament ha restat importància a la convocatòria. Aquest migdia s’han reunit a la Cambra representants dels grups d’ERC, SI, Rcat i Democràcia Catalana per mirar d’impulsar una coalició independentista per al 25 de novembre.

Esquerra ha estat representada per la secretària general, Marta Rovira, i el secretari general adjunt, Lluís Salvador. Per part de Solidaritat Catalana han assistit els tres diputats que l’han representat al Parlament: López Tena, Bertran i Strubell. El líder de Reagrupament, Joan Carretero, tampoc no hi ha assistit, i en representació del partit s’han presentat el portaveu Ignasi Planas i David Vinyals.

Per la seva banda, el president de Democràcia Catalana, Joan Laporta, tampoc no hi ha assistit. El dirigent hi ha enviat el seu assessor parlamentari, Lluís Mosella, el secretari i cap de premsa de Laporta, Jordi Finestres i el tresorer César Martínez. Laporta, que aquesta setmana s’ha pronunciat a favor d’una coalició que aplegui ERC i CiU, s’ha excusat de la reunió per “motius professionals”.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#12 Kropotkin, Vic, 05/10/2012 - 08:53

¡Que raro!

#11 Angel, Perafort, 04/10/2012 - 22:00

Vergonya! No esteu a l'alçada del poble. Marxeu tots cap a casa i no sortIu mai més. Sense unitat no teniu futur. Ara tinc clar que votar abans que el mu vot no serveixi per res.

#10 Alba, SENTMENAT, 04/10/2012 - 18:54

Que és estrany.
Ningú acusa a les CUP de la "punxada"
Esteu baixant la guàrdia ...

#9 Clarinet, Santa Cecília de Voltregà, 04/10/2012 - 16:33

Ara, siguem de dretes esquerres o tot el contrari, millor obtenir una majoria absoluta de CiU, i deixar clar que per primer cop la coalició ha entès la voluntat del poble.
El vot útil mai ha estat tant convençut.

#8 marta, Girona, 04/10/2012 - 15:31

El que pasa es que ERC es un partit, no un personatge, i es per aixó que hi ha enviat representants. SI esta format de personalismes, i es per aquest motiu que aquest parell van a per tot, (s'ha de sortir a la foto!) no deleguen ni sembla que confiïn en gent de la seva formació.