Publicitat
Política · 8 de Juny de 2009. 15:25h.

"La classe política catalana és millor que l'espanyola"

Duran insta els mitjans de comunicació a "fer una reflexió" sobre l'abstenció

El secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, ha manifestat en roda de premsa, respecte a la forta abstenció, que "hi ha dos o tres factors, no crec que sigui perquè els polítics a Catalunya despertin menys interès". "La classe política catalana és millor que l'espanyola, amb tots els defectes de la catalana, i m'excloc perquè no es digui...", ha apuntat.

Duran, d'altra banda, considera que "més important que la abstenció de Catalunya és l'abstenció de les Illes Balears. També ha crescut al País Basc. Això indica que aquelles comunitats on governa aquell que no ha guanyat rep desafecció política". També ha assenyalat que "el tripartit és corresponsable. La campanya electoral ha movilitzat els sectors més durs de PP i PSOE, però ha pogut avorrir la resta de l'electorat". Un tercer factor que ha esmentat és la "circumscripció electoral única".

Sobre les paraules de Ramon Tremosa, molest amb la data del debat de TV3, el dirigent ha manifestat que "hi haurà de tot, mitjans que han dedicat més a la campanya electoral, i d'altres menys, generalitzar no em semblaria just. Cadascú que faci la pròpia reflexió".

Duran i Trias, en roda de premsa
Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Kropotkin, Vic, 09/06/2009 - 14:32

Si, claro. Es obvio que los politicos catalanes son seres superiores. Solo hay que ver a las masas enfervorecidas que se lanzan a votar a la menor oportunidad. En Cataluña hay una gran democracia gracias a estos "super machos" de politicos que tenemos..

#11 Censurado, Valles Oriental, 09/06/2009 - 13:27

Jajajajajijijijojojo,de risa,que se retire este impresentable,que se vaya a Huesca,si allí lo quieren,que lo dudo

#10 Mr X, bcn, 09/06/2009 - 11:46

Sou la mateixa merda, noi.

#9 Eduardo, Barcelona, 09/06/2009 - 10:05

Claro que sí. Nosotros tenemos unos políticos maravillosos que redactaron un fantástico estatuto. Tanto es así, que los ciudadanos acudimos masivamente a las urnas para expresar nuestra sintonía con ellos y con el fruto de tanta materia gris.

#8 Juan, Barcelona, 08/06/2009 - 20:31

Solo la clase política?, todo es mejor si es catalán, faltaría más. O ¿es que no saben que los catalanes somos (los ...istas más) perfectos, casi dioses? ....