Publicitat
Política · 23 de Febrer de 2011. 18:53h.

La comissió d'investigació pendent

L'Ajuntament ho va aprovar fa més de dos mesos

La comissió d'investigació pendent

Alberto Fernández Díaz, en una foto d'arxiu

El president del grup municipal Popular a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha exigit que "de manera immediata es constitueixi la comissió d'investigació de Ciutat Vella. És inadmissible que encara no s'hagin iniciat els treballs d'aquesta comissió després de dos mesos de la seva aprovació en el Ple municipal".

Fernández Díaz ha recordat que "fa més de dos mesos que el Ple Municipal de desembre de 2010 va aprovar la proposta del PP per a constituir la comissió d'investigació de Ciutat Vella, després de reafirmar un acord previ assolit l'octubre, estem arribant a març i la comissió continua sense constituir-se".

Per al regidor popular, "ja no hi ha més excuses, hem demanat la constitució dels treballs de la comissió en més de cinc ocasions des que es va aprovar en el Ple de desembre, i fa tres setmanes el PP va presentar al·legacions al Pla de treball que volia aplicar a aquesta comissió el govern municipal".

Així mateix, Fernández Díaz ha denunciat que no constituir la comissió de Ciutat Vella "no tan sols és un menyspreu a un acord del Ple Municipal a instàncies del Partit Popular sinó que és un exercici d'obstrucció, opacitat i falta de transparència que no es pot acceptar".

Finalment ha incidit en que la convocatòria d'eleccions és un punt de referència però "no ha d'impedir que es puguin celebrar reunions ordinàries ni prendre decisions i no pot servir de pretext per no arribar fins al final en un cas com aquest".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat