Publicitat
Política · 8 de Maig de 2017. 10:14h.

“La comunitat internacional està posant el crit al cel”

El president d'Òmnium assegura que el món és un clam davant la “falta de qualitat democràtica” de l’Estat

El president d’Òmnium, Jordi Cuixart, també ha estat present davant del TSJC per a donar suport a Carme Forcadell i la resta de membres sobiranistes de la Mesa del Parlament. Cuixart ha assegurat que el món és un clam pel fet que l’Estat espanyol no permeti fer el referèndum d’independència.

En aquest sentit s’ha mostrat “esperançat perquè estem veient dia sí i dia també com la comunitat internacional està posant el crit al cel, estan fent que les diferents cancelleries internacionals vegin que el que està passant a Catalunya i al conjunt de l’Estat espanyol és una falta de qualitat democràtica”.

Per la seva banda, el president de l’ANC, Jordi Sánchez, ha remarcat que “no ens aturaran”. “Les citacions de la Fiscalia i del poder judicial no és un element dissuasori”, ha assegurat. Finalment, la presidenta de l’AMI, Neus Lloveras, ha lamentat que “ens estem acostumant a uns fets que són inadmissibles” i ha considerat que l’acte de suport a Forcadell suposa “una demostració del que es el poble de Catalunya”.

Publicitat

47 Comentaris

Publicitat
#46 Imparapla, Bcn, 09/05/2017 - 22:01

Jajaja,si estan que no piensan en otra cosa,eres mas falso que un billete de quince euros.

#45 Cap gros, Palamos, 08/05/2017 - 22:14

A fora us apoyan quatre frikis com vosaltres.....fins quan enganyareu a la gent?

#44 Gregari, VNG, 08/05/2017 - 19:54

Això del clam es mentida fins i tot al camp Nou. En tot cas tothom espera que us fotin bastó d'una vegada per pesats.

#43 Tristram, Ilerda, 08/05/2017 - 19:00

Aquests senyors estan fora de la realitat i els seus deliris ho pagarem tots.

#42 Terrible cataclisme mundial, Il Mondo, 08/05/2017 - 18:51

Un allau de requeriments al govern espanyol per acabar amb aquest tresbals, a veure si Trump pot superar l'estrenyiment, l'Obama i la Michelle consegueiuxen dormir i els mitjans francesos es puguin ocupar de les eleccions, que el Madriz i l'Aleti puguin jogar la semifinal. Aixó no es pot aguantar més!