Publicitat
Política · 17 de Novembre de 2009. 19:14h.

La conferència de Carod li va costar 4.000 euros a Òmnium

L'entitat va haver de pagar el lloguer per a l'acte del vicepresident a la Pedrera

La conferència de Carod li va costar 4.000 euros a Òmnium

Carod-Rovira, durant la conferència, el passat dia 4 (foto: ACN / Pere Francesch)

Òmnium Cultural haurà de pagar 4.000 euros més IVA -16% - a Caixa Catalunya pel lloguer de l'auditori i la sala Gaudí a la Pedrera el passat dia 4, on el vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, va pronunciar una conferència sobre "Adéu al nacionalisme, visca la nació".

Segons ha informat el diari El Punt, Carod es va dirigir a Òmnium perquè li organitzés la conferència, que segons va dir, pronunciaria "a títol personal", com efectivament va assegurar al començament de la seva intervenció, després de ser presentat per Jordi Porta, president d' Òmnium.

Quan Carod va demanar als dirigents d'Òmnium que els organitzessin l'acte, els va dir que no es preocupessin per l'import del lloguer, perquè ell s'encarregaria de parlar amb Caixa Catalunya, entitat propietària de l'edifici.

No obstant això, posteriorment va arribar la factura a Òmnium. Tot i que l'import no ha estat revelat, la tarifa de lloguer al públic de l'auditori de la Pedrera i de la sala Gaudí és de 4.000 euros més l'IVA, del 16%.

El diari El Punt afirma que diversos membres d'Òmnium han expressat de forma privada la seva protesta, perquè consideren que l'entitat no havia d'haver organitzat l'acte ni ha de pagar el lloguer.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Jordi, Barcelona, 18/11/2009 - 09:49

Així doncs, una fundació que rep subvencions públiques ha organitzat un acte polític. Es veu que en uns casos es pot fer i en altres no. Heus ací el cinisme i la demagògia de la Catalunya tripartita.

#10 ccc, bcn, 18/11/2009 - 09:18

ara ja sebem pq serveix Òmnium. El més impressionant és q en Carod creia q parlant amb al Caixa Cat podia evitar pagar el lloguer. Per cert, Carod forma part de l'estat, la Generalitat és part de l'estat, part de l'estat és independentista, paradoxal

#9 Txema, Bcn, 18/11/2009 - 08:54

I si l'import no ha estat revelat (tal com diu la noticia), com pot un "periodista" posar en un titular que ha costat 4.000€, si us plau una mica de rigor, que aquest portal cada cop sembla més tele5!

#8 Alan, Barcelona, 18/11/2009 - 07:14

UNA AUDITORIA NO LE VENDRIA MAL A ESTE FRIKI. DEBE ESTAR FORRADO EN NOM DE CATALUNYA CAROD-PEREZ DEVUELVE LA LANZA!

#7 Alcampelló, Barcelona, 18/11/2009 - 00:45

Sus conferencias personales las acabamos pagando todos;se apropia de la lanza que regalan a los catalanes;reparte millones de nuestros impuestos a parientes, amigos y aborígenes.Este hombre es un baliga-balaga. Rápido, urgente, ya: FUERA. O nos arruina.