Publicitat
Política · 18 de Juny de 2021. 09:53h.

La consellera d'Agricultura vota contra els okupes

Teresa Jordà s'equivoca i dóna suport a una moció de Vox contra l’ocupació il·legal

La consellera d'Agricultura vota contra els okupes

La consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, va votar a favor de la moció de Vox sobre la política per posar fi a l'ocupació il·legal d'habitatges que va ser defensada pel diputat Sergio Macián.

L’esmentada moció va ser rebutjada per 109 vots en contra i 21 a favor. Malgrat la derrota, Vox va tenir el suport inesperat de Jordà, que es va equivocar a l’hora de votar.

v.jpg

“Catalunya lidera el rànquing d'ocupació il·legal a Espanya amb un augment del 66 per cent en cinc anys, i actualment concentra el 45 per cent de les ocupacions il·legals d'Espanya, doblant Madrid i Andalusia. Què pensa fer el Govern davant d'aquest problema, davant d'aquesta realitat?”, va preguntar Macián.

Vox va defensar “els legítims propietaris dels habitatges i als veïns que pateixen les conseqüències de l'ocupació il·legal”, així com “les persones vulnerables”, que, va assenyalar, no són els okupes, sinó “aquelles altres que no poden pagar el lloguer o la hipoteca d'una manera sobrevinguda”.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#18 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 19/06/2021 - 00:23

Debería hacerse una ley que obligue a los propietarios de varias viviendas a poner todas menos 2 de su elección (una de ellas opcional por si no la tienen para veranear) en alquiler cuando no las ocupen ellos mismos.

#17 Nuria, Barcelona, 18/06/2021 - 18:42

Ojalá a todos los que han votado en contra les okupen su casa. Padezco a unos okupas de vecinos hace un mes, y os aseguro que os cambia la vida de la noche a la mañana y no a mejor precisamente

#16 joan, manresa, 18/06/2021 - 17:55

El Casal,17,50 h.;.---Lleguin aquets arguments i veure els resultats de la votació, algú amb un dit de front pot arribar a pensar que VOX.., no te raó...???No es d'estranyar que vagui pujant escons....,sobre l'error de la consellera...,potser li va sortir un impuls incontrolat del seu raonament interior i no el va poder frenar. Segueixi axis

#15 Soloesmiopinion, Tabarnia, 18/06/2021 - 17:30

Dado lo favorable qué es el independentismo hacia el movimiento okupa, sería sería interesante realizar una lista y hacerla pública, de todas aquellas propiedades pertenecientes a esos burguesitos indepes, para que asi supiéramos que propiedades están disponibles para ese colectivo.

#14 Marcial Heredia, el circo de la tele, 18/06/2021 - 15:03

Mireu mireu tius el avió, inversió a 45°, Looping quadrat, Humpty Bump amb 1 tonel pujant, pujant, palanca endevant i sortida en invertit, ca fort! ..... y aterrizó en el botón adecuado. Otra de vox, lo está petando, no es una fuga es una estampida, pronto no cabran en el parlament. Torque roll, Bridge, Tumbleeeeeeeee