Publicitat
Política · 23 d'Octubre de 2018. 08:34h.

La consellera de Cultura està “perplexa” amb la CUP

Laura Borràs els hi retreu “posicions tan maximalistes en un context tan complicat"

La consellera de Cultura està “perplexa” amb la CUP

La consellera de Cultura, Laura Borràs, en declaracions a 'La Nit a 8TV’, s’ha defensat de les crítiques de la CUP, que acusa el govern de la Generalitat de "fer autonomisme" i es nega a donar suport als pressupostos. Borràs ha reconegut que se sent "perplexa" al sentir "posicions tan maximalistes en un context tan complicat". La consellera ha dit que és "coordial" amb el govern espanyol però recorda que "això no m'allunya dels nostres interessos."

Borràs ha defensat el Consell per la República "com a espai de debat i formulació de propostes". El Consell, que es presentarà el 30 de setembre a Waterloo, servirà, segons Borràs, "per recuperar mecanismes que ens retornin a l'1 d'octubre".  La consellera ha negat que la plataforma independentista sigui un espai per rellençar políticament Carles Puigdemont: "Ja té rellevància política, no li cal cap organisme."

Laura Borràs ha insistit en recordar que la Crida Nacional, que es fundarà el 27 d'octubre, és un projecte aglutinador del sobiranisme i ha negat que tingui l'objectiu d'engollir el PDECAT: "ha d'anar molt més enllà del PDECAT, ha de ser inclusiu i per a la gent que no se sent còmode amb els partits".

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#16 La Mare Superiora, Saint Kitts and Nevis, 23/10/2018 - 15:24

I tenen tota la raó, jijijijijijjj.

#15 Nudistes per la independència, L´Escala de Les Anxoves, 23/10/2018 - 15:24

Aquesta dona com de debò estaria bé és vestida només amb el llacet groc.Patriotisme i elegància no són coses incompatibles.A mí sempre m´ho diuen les meves veïnes.

#14 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 23/10/2018 - 13:20

Com que no estavem prou ben assortits de pertorbats i tocats del bolet nomes ens faltaven aquests ganapies diferssats de playmobils pels carrers

Despres s´emprenyen amb el Perez Andujar quan els recorda que han transformat Catalunya en el Circ Permanent de la Manolita Chen.

#13 joan , manresa, 23/10/2018 - 12:28

tinu.)lo mateix,mongetes..,mongetes i mongetes..,dinar..,sopar..,i anar repetint...,estic cansat..,vui..,llenties..,cigrons o qualssevol altre cosa...,estica cansat de lo mateix..,el cos ya amb diu prou o futaré un p....""--Calma..,Mingo,calma..,encare ens toca uns quants plats mes..,sinó com se justificarien aquests "CUINERS"No en saben mes..

#12 joan , manresa, 23/10/2018 - 12:20

El Casal obrint la seva paradeta des de Moro-L'andina..---Sra.Consellera ,tenim un refran que diu....""Quien con niños se acuesta ...,ca....o, se levanta"".O que es pensava dons...???Val mes tar que mai...,enfí prengui nota...--El nostre company de tertúlia,en Mingo,deixa anar un renec i ens diu.." N'estic fins els...,de menjar cada día lo (