Publicitat
Política · 19 de Juny de 2021. 10:23h.

La consellera de Justícia diu que no pot obrir les presons

La dirigent de JxCat Lourdes Ciuró afirma que "m'he d'ocupar que les presons funcionin bé"

La consellera de Justícia diu que no pot obrir les presons

La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró (JxCat) ha negat que pugui obrir les presons per als dirigents independentistes empresonats. Ciuró, en una entrevista publicada aquest dissabte a La Vanguardia, assegura que malgrat les crides a obrir les presons per part d'alguns sectors de l'independentisme "com a consellera de Justícia, ni imposo penes ni obro ni tanco presons".

"Jo m'he d'ocupar que les presons funcionin bé, que els drets dels presos estiguin garantits, que els funcionaris tinguin una feina digna i que el sistema que aposta per la rehabilitació dels presos funcioni bé" ha recalcat. Ciuró, repreguntada sobre les persones que afirmaven que el Govern podia "obrir les presons" durant legislatura passada, ha apuntat que "hi ha gent que també diu que la terra és plana".

La consellera també ha considerat que el Govern espanyol "no té cap altra alternativa que concedir" els indults, ja que "l'estratègia de l'exili i la resposta dels tribunals europeus deien que Espanya té presos polítics i posava la situació democràtica d'Espanya en qüestió". Ciuró també assenyala que "Catalunya no lluita per treure als presos de les presons, sinó per l'autodeterminació".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 BEJOTA, bcn, 22/06/2021 - 20:50

Bruselas dice que los indultos son un asunto interno español"Se trata de un asunto interno en España que debe ser tratado según su orden constitucional"La Comisión Europea elude entrar en el debate, pero precisa que la Constitución permite resolverlo.

#7 Pepe, Andorra, 20/06/2021 - 01:24

De verdad le importa a alguien lo q diga? Pq cualquier parecido con la realidad, es pura coincidencia. Son tan mentirosos q ya, no tiene ningún interés.

#6 Flanagan , Tabarnia City, 19/06/2021 - 21:06

Tú tienes la llave del corazón mío...jajaja.

#5 Carme, Barcelona, 19/06/2021 - 17:04

Sra,Ciurò que pasa ara que té el mando de les presons, no ens atrevim a fer res ilegal pel què puig passar-li, carai que en son de valents, nomès per la seva parròquia, com sel's hi veu el llautò,i que poc valents que són tots plegats, això és el que son els independentistes,nomès paraules i res mes, anem be.

#4 Pepe, Barcelona, 19/06/2021 - 16:31

Esto del independentismo es un fenómeno muy siniestro...