Publicitat
Política · 29 de Desembre de 2010. 21:41h.

La consellera de Justícia està "molt tranquil·la"

Fernández Bozal es defensa dels que l'acusen d'anar en contra de les consultes sobiranistes

La consellera de Justícia està "molt tranquil·la"

Fernández Bozal, just abans de prometre el seu càrrec de consellera de Justícia

La consellera de Justícia, Pilar Fernández Bozal, ha hagut de respondre les crítiques de Solidaritat Catalana per la Independència (SI) i Esquerra pel seu paper en l'intent de prohibició de la consulta sobiranista d'Arenys de Munt. Fernández Bozal ha dit, durant el traspàs de cartera, que "estic molt tranquil·la perquè mirant enrere... penso que no tinc que tenir problemes per res d'això".

El diputat de SI, Alfons López Tena, va assegurar el passat dilluns que Fernández Bozal "com a cap de l'advocacia de l'Estat a Catalunya des del 2006 va ordenar la impugnació a la decisió de l'Ajuntament de cedir una sala municipal per celebrar la consulta sobiranista". El primer, però, en criticar la nova consellera de Justícia va ser el també diputat de SI, Toni Strubell, a través de Twitter. Uriel Bertran, per la seva banda, va demanar-ne la reprovació.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#27 Jusa, Sallent, 03/01/2011 - 22:52

Si ella està tranquil·la, jo no n'estic gens. Em fa por.

#26 Daniel Sánchez, Reus, 31/12/2010 - 19:32

La Sra. Fernéndez Bozal és una excel.lent professional i té una carrera professional exsplèndida. És lamentable haver de llegir comentaris de gent desinformada i només basats en l´insult perquè ha nascut fora de Catalunya. Ànims Consellera! Catalunya la fem entre tots.

#25 John Thedoor, Barcelona, 31/12/2010 - 09:47

Pidelaserra (BCN (lliure d\\\'expanyols))
Més voldries que fos això, però saps perfectament que es refereix a les patranyes manipulades de butifarrendums.

#24 joan, mtb, 30/12/2010 - 23:49

Fran, que no ti enviïn a tu a la dutxa, pero els colonitzadors españols. No saps la dita romana que deia : Roma no paga a traidors!!

#23 Diderot, Barcelona, 30/12/2010 - 21:02

Fran no et confonguis, comparar qualsevol govern democràtic t'agradi o no, a mi no m'agraden ni aquests ni els anteriors,ni aquí ni allà, amb un règim que matà milions de persones l' únic que fas és banalitzar la democràcia, acostant-te al feixisme.