Publicitat
Política · 12 de Juny de 2018. 09:52h.

La consellera de Justícia replica Ponsatí

"No puc compartir que el govern del meu país anava de farol. Si no, què hi fan a la presó?"

La consellera de Justícia replica Ponsatí

La consellera de Justícia, Ester Capella, s'ha referit a les declaracions de Clara Ponsatí en què assegurava que el govern català "anava de farol" amb l'Estat. Capella ha dit que "no puc compartir que el govern del meu país anava de farol. Si no, què hi fan a la presó?" També ha assegurat que la majoria de la ciutadania sap que les coses es van fer bé.

També ha criticat les paraules de Josep Borrell advertint que estem a un pas d'un enfrontament civil: "Sorprèn que un home tan intel·ligent com Josep Borrell no conegui la realitat. Parla un pallarès perfecte, l'ha conservat, però no és capaç de conèixer la realitat del país".

També ha assegurat que "som molt tolerants, i en situacions de tensió extrema, amb gent a la presó... Els fets pels quals se'ls acusa no justifiquen que estiguin a la presó. I la ciutadania hi reacciona de forma admirable."

Capella ha tornat a exigir l'alliberament dels polítics catalans presos per raons com el dret a estar a prop de les seves famílies, la funció social de la presó preventiva o els drets dels seu fills: "Podríem anar fins a l'infinit d'arguments perquè estiguin en llibertat i, si no, en presons catalanes. I també perquè la instrucció està quasi acabada."

Finalment s'ha referit a la crisi humanitària de l'Aquarius i ha assegurat que "estàvem i estem preparats per acollir. Va ser el govern del PP qui es va negar a complir les quotes d'acollida i va impedir que Catalunya fes aquest procés de solidaritat amb les persones que busquen una vida millor."

Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#23 Flanagan, Tabarnia,el mandat del poble, 13/06/2018 - 08:02

Ingenua....el farol se les fue de las manos,ahora a pagar por ello.

#22 Sharp, Tarragona, 12/06/2018 - 23:06

Cuando uno juega de farol, pero no en una partidita entre amigos, sino poniendo en riesgo el pais, pues lo normal es que re enchironen. Aqui, y en la conchinchina

#21 Alejandro, Barcelona, 12/06/2018 - 21:28

No lo has entendido, hija, aunque no me extraña a pesar de que tienes un ADN superior al mío. Yendo de farol se pueden cometer las mayores barbaridades que, a veces salen bien pero como en este caso se trata de la vulneración de la Constitución les ha salido mal y, esas barbaridades ilegales les ha llevado a la cárcel.

#20 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 12/06/2018 - 17:09

Apunteu el nom d´aquesta dona, el de la igualadina Verges i el de la cartera de Ripoll. Ja veureu com no us decebran.

Son les nostres Supremas de Mostoles

L´apoteosi ja ha arribat.

#19 Jordi Bonastre Thió, Barcelona, 12/06/2018 - 13:50

Les declaracions de l'exconsellera Ponsati sobre el farol independentista son certes. Ponsati es una persona de reconegut prestigi en el mon de la docència i no parla per parlar.
Els exconsellers a la preso o a l'exili hi son per la seva temeritat i absolut despreci a l'Estat.
Capella tot just ha trepitjat la Conselleria de Justicia.