Publicitat
Política · 28 de Desembre de 2010. 14:55h.

La consellera de Justícia, també contra les Consultes

Ciutadans afirma que ha participat en les al·legacions del recurs al Constitucional

El diputat de Ciutadans Jordi Cañas ha revelat que la nova consellera de Justícia, Pilar Fernández Bozal, ha participat també en el recurs del Govern espanyol contra la Llei de Consultes presentat recentment. Cañas, en roda de premsa a Parlament, ha insistit que "ha participat en les al·legacions per dur al Tribunal Constitucional la Llei de Consultes". "Ha fet allò que havia de fer", ha reiterat.

Solidaritat per la Independència, a través del també diputat Alfons López Tena, també ha assegurat que va ordenar presentar recurs contra l'Ajuntament d'Arenys de Munt (Maresme) per la cessió d'un local municipal.

Jordi Cañas, parlant amb periodistes després de la roda de premsa
Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 Lluis2010, Barcelona, 29/12/2010 - 22:34

Està clar que CiU vol tenir la seva Guàrdia Civil al Parlament ( Ciudadanos ) i al Govern ( la Nova Consellera de Justícia ). I després es deixa tot el pes de la relació amb Madrid a UDC o als Unionistes ( Duran i Lleida).És clar que Franco, no ho podria haver somiat millor.

#16 ya no hacen falta los tanques, bcn, 29/12/2010 - 09:29

YA NO HACEN FALTA TANQUES... BASTA CIU!!!

#15 mamba negra, Barcelona, 29/12/2010 - 02:46

como abogada del estado actuó profesionaly y ahora se espera q lo haga como una consellera profesional.Otros se cambian de partido,se llevan lanzas a casa en nombre de Catalunya, entre otras cosas peores, como chorizos pero como son políticos de profesion parece q sea lo normal,encima triunfan!

#14 Bacus, Tarragona, 28/12/2010 - 22:13

Això es perquè veieu per on va en Mas i la seva gent, se de que parlo i conec aquest partit de sobra i se del què son capaços. Val mes que marxin igual que ho ha fet el desastrós tripartit. CIU es un partit especulador i que mai en te prou, esteu avisats.

#13 CAN PALANCA, SANT PRIVAT D´EN BAS, 28/12/2010 - 21:57

El nomenament d´aquesta Sra. em fa bullir la sang i sento com em vénen més ganes de decidir, de consultar i de córrer davant dels grissos, bé, vull dir dels mossos