Publicitat
Política · 9 d'Octubre de 2019. 10:00h.

La consellera d'Empresa replica Comín

"Si perjudiquem l’economia de l’Estat espanyol ens perjudiquem a nosaltres"

La consellera d’Empresa, Àngels Chacón, en una entrevista a Els Matins de TV3, ha replicat l’exconseller Toni Comín, que en una entrevista a El Periódico ha afirmat que “s’ha de buscar el desgast econòmic de l’Estat" i ha animat a boicotejar els productes de la resta d'Espanya. Comín també ha demanat als catalans que si cal posin en risc el seu benestar personal per la independència, encara que això els suposi perdre la feina.

Pel que fa a la proposta de boicot, Chacón ha recordat que "fer empresa és fer país i ens hem de posar al cap que estem en un context global. No entenc de boicots". "Si perjudiquem l’economia de l’Estat espanyol ens perjudiquem a nosaltres", ha argumentat la consellera, a més de remarcar que "el que no podem fer és perjudicar-nos a nosaltres mateixos".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#11 Casandra, BARCELONA, 10/10/2019 - 07:40

La movilización permanente que promueven los fugados,alegremente, nos lleva a la pauperización permanente, para que "los iluminados" de este negocio sigan viviendo del cuento de "hacer pais de pandereta".
Están hipotecando el futuro de más de la mitad de la sociedad para una élite avariciosa, y sin escrúpulos¡

#10 Epi y Blas, Barrio Sésamo, 09/10/2019 - 20:03

El que és obvi és que Catalunya és Espanya... La consellera ha descobert la roda.

#9 Epi y Blas, Barrio Sésamo, 09/10/2019 - 20:01

Son de Barrio Sésamo.

#8 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu UN CATALÀ EMPRENYAR que NO VOTARA EL 10-N , COMIN " SI BEUS NO PARLIS " LO QUE DIUS DEU SER PER EL ALCOHOL QUE ESTAS BEBIENDO EN LA FOTO, 09/10/2019 - 19:38

Catalans i Catalanes ja sabeu que hus demana PUIGDEMONT I Quim Torra ,Qie PERDEU LA FEINA per els seguir al poder o PITJOR Perder algun ojo PER ELS SEGUIR AL PODER .Aixo es lo quels importeu a els de JXCAT LA DRETA CORRUPTA CATALAN . NI VOX Mai demanaria a cap Espanyol perdes a feina Aixo ufa un BOIG UN Borracho .

#7 Canatenc, Canet de Mar, 09/10/2019 - 19:31

Una part de catalans tenen unes persones a Waterloo que no paren de pendrels el pèl, no entenc com encara hi ha alguna persona que es creu el que diuen.. Però vaja, es el que hi ha i mentres tant Catalunya se'n va a la merda