Publicitat
Política · 10 de Juliol de 2019. 09:37h.

La consellera d’Empresa titlla l’ANC de "puristes"

Àngels Chacón considera que la campanya de boicot “no té sentit”

La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, en una entrevista a Els Matins de TV3, s’ha posicionat en contra de la campanya de boicot de l’ANC a empreses no independentistes. Chacón considera que la mateixa “no té sentit”, atès que “l’economia és global” i ha demanat a la organització independentista que no siguin “tan puristes”.

"Quan parlem de fer llistes, boicots... avui en dia l'economia és global. Avui en dia dins de la cadena de valor pot ser que tu siguis una empresa independentista però tinguis un proveïdor que no ho és. L'economia és global", ha argumentat.

Preguntada directament per la campanya de l'ANC, ha remarcat que "sempre que parlem de boicots, jo no hi estic d'acord. Perquè no té sentit. Com ho destries una empresa que no és independentista però que els seus principals proveïdors són catalans i per tant hi ha companyies que ho són?". "No siguem tan puristes", ha sentenciat. 

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#15 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU..¿ LAS EMPRESES INDEPENDENTISTES ETIQUETEN TOT EN CATALÀ ? O NO DEFENSEN EL CATALÀ , JO CREC QUE LES EMPRESES DE L´ANC TENEN DE INDEPENDENTISTAS LO QUE TE GABRIEL RUFIAN DE INDEPEN, 11/07/2019 - 02:12

Las Empreses Independentistes , que L´ANC diu han de anar a comprar els Catalans i no a les altres. Una Pregunta ¿etiqueten els seus productes en català ? crec u dubto molt .¿ATENEN EN CATALÀ A LA GENT A LA CLUENTELA ? y por ultimo son Empreses INDEPENDENTISTES Con u es GABRIEL RUFIAN ? a el li molesta molt algu defensi el Català

#14 Albert, BCN, 10/07/2019 - 21:18

La señora esta haciendo equlibrismos para contentar a los amos de la ideologia separatista pero fracasando estrepitosamente al reconocer el desastre de los boicots en una economia global.
Yo sospecho que lo que quieren estos separatistas es levantar fronteras y volver a una economia tribal, de trueque o algo asi... vivir de la ratafia y de calçots

#13 Cris, Barcelona , 10/07/2019 - 21:14

Está gentuza, solo tienen ideas que arruinan a los Catalanes.

#12 @Stopseparatismo, Tabarnia, 10/07/2019 - 15:33

Pues es una excelente lista para saber dónde o qué no comprar...

#12.1 soloesmiopinon, Tabarnia, 10/07/2019 - 21:40

Yo espero esa lista con impaciencia. Esta gente ladra mucho pero luego nada de nada. No se cuantas veces han "amenazado" ya con esa lista pero nunca llega. Son unos auténticos BOCAZAS.

#11 Érika, Terrassa, 10/07/2019 - 15:27

¿Purista? Bonito eufemismo de fascista