Política · 27 d'Octubre de 2021. 16:49h.

La consellera d'Exteriors no passa de Suïssa

Victoria Alsina es reuneix amb Marta Rovira

La consellera d'Exteriors no passa de Suïssa

La consellera d'Exteriors, Victòria Alsina, s'ha reunit aquest matí amb la secretària general d'ERC, Marta Rovira, a Ginebra (Suïssa). S'han trobat en el marc d'una visita institucional del Govern a Ginebra.Aquest és el tercer viatge oficial que fa la consellera, que es va estrenar el passat mes de setembre amb un viatge a París, on va mantenir una trobada amb diputats i senadors francesos. Posteriorment, va anar a Roma i l'Alguer, que va coincidir amb la detenció de Carles Puigdemont.

El passat 6 d’Octubre el portaveu del president de Parlament Europeu (PE), Roberto Cuillo, va desmentir la consellera d'Exteriors, Victòria Alzina, i va assegurar que David Sassoli no havia tingut "reunió o cap contacte" amb el Govern arran de la detenció a Itàlia de Carles Puigdemont.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#7 bejota, bcn, 28/10/2021 - 13:11

LO QUE PODEIS HACER ES RECONQUISTAR LA CATALUNYA NORD (UN TERCIO DEL TERRITORIO CATALAN) PERDIDO VERGONZOSAMENTE POR MOSSEN PAU CLARIS.
LA VALIENTE(PLORAMIQUES) ROVIRA CON LA VALIENTE ANNA GABRIEL CORRIENDO HACIA SUIZA DONDE ESTÁN LOS FONDOS DESVIADOS DURANTE AÑOS POR LA GENERALITAT .

#6 Pan con tomate y jamón ibérico, II*II Estem fent el ridícul.., 28/10/2021 - 10:44

En Linkedin...

Victoria Alsina-Burgues is the Minister of Foreign Action and Open Government of Catalonia.

Es mona... al menos no asusta como Ernest Maragall, ni se parece a Mortadelo como Romeva...

#5 motxo, Girona, 28/10/2021 - 08:44

La cantidad de chiringuitos que tenemos en Cataluña para vivir super bien, el único requisito que te piden para colocarte es, hablar catalán con acento tractoriano , hablar mal el castellano y odiar todo lo que sea español.

#4 electra, Barcelona, 28/10/2021 - 08:39

Amb que es gasta els quartos aquesta consellera, anant a veure una fugida?, la rebuda algún polític suis? així creix Catalunya!!!!!

#3 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 27/10/2021 - 19:32

¿Se sabe ya si Fins al final Rovira hizo muchos pucheretes durante el encuentro?