Publicitat
Política · 3 de Gener de 2014. 14:55h.

La consulta divideix famílies, segons el PP

El ministre Jorge Fernández Díaz afirma haver viscut "situacions molt tristes" per Nadal

La consulta divideix famílies, segons el PP

Jorge Fernández Díaz

El ministre de l' Interior, Jorge Fernández Díaz, ha acusat Artur Mas d'estar provocant una "fractura" sense precedents en la societat catalana, fins i tot entre familiars i amics, amb un projecte que està "contaminant la convivència".

Fernández Díaz ha afegit que, com a català, el que li "fa mal de veritat" dels plans de Mas és que està fracturant la societat catalana fins al punt que aquest Nadal ha pogut comprovar que hi ha famílies o amics que han optat per no reunir-se. "Acabo de viure situacions molt tristes que mai no vaig pensar que viuria a Catalunya", s'ha lamentat.

Per al ministre, s'està produint una "fallida social, familiar" a la societat catalana per una iniciativa que considera que va "en perjudici de Catalunya" i "en contra dels interessos del conjunt d'Espanya".

"Es deia català és aquell que viu i treballa a Catalunya i avui per contra alguns estan treballant i no deixen de treballar perquè avui més que mai Catalunya sigui un poble dividit i fracturat socialment i familiar", s'ha lamentat.

Publicitat
Publicitat

89 Comentaris

Publicitat
#74 angel, catalunya no es españa, 08/01/2014 - 00:53

el de la (foto) estoy divorciado de mi mujer ¿qué hago? ¿quién me prohibe divorciar? ¿tú?

#73 Rosamaria Cendrós, Barcelona, 05/01/2014 - 13:19

En totes les families hi ha opinions diverses i no per això deixem de retrobar-nos en aquestes dates. El PP no para de mentir i de voler separar-nos. La democràcia és escoltar a l'altre cosa q ells no fan mai. El Jorge Fernandez és un cínic. Es per la falta de calés que molts no han pogut reunir-se

#72 angel, catalunya ni nadal ni reis., 04/01/2014 - 23:43

Tinc un cosí que fa anys que no parlem. Ell es de Real Madrid i jo sòc del Barça. Sr. Jorge no se de quin món has vingut, deu ser del planeta PP. Un altre cosa, hi han famílies que no s'han reunit per Nadal (puto Nadal per malbaratar quartos, que tot es mentida collons) es perque no tenen quartos.

#71 Xavier, Barcelona, 04/01/2014 - 22:13

A casa meva no ens hem pogut reunir tots aquest any. Amb el meu cunyat tenim posicions irreconciliables: ell és partidiari de fer el referendum tan si ens deixa el govern central com si no i jo en canvi sóc partidiari de la DUI en cas que no ens deixi. Des del 12 de desembre qeu no ens parlem.

#70 vramoneda, Sentmenat, 04/01/2014 - 19:11

El perquè del pansiment de Camacho al descobert.

http://vozpopuli.com/buscon/22650-que-ministro-del-gobierno-resulta-que-tambien-maltrata-a-su-esposa