Publicitat
Política · 22 d'Octubre de 2010. 14:28h.

La contracampanya del PSC

Els socialistes centren la seva precampanya en la sàtira a Mas

La contracampanya del PSC

L'actor caracteritzar com Artur Mas al vídeo del PSC 'La vida de Monti'

 El cap de campanya del PSC, Jaume Collboni, ha presentat l'últim vídeo de precampanya del PSC de cara a les properes eleccions. 'La vida de Monti' és un gag sobre la pel·lícula 'La vida de Brian' dels Monty Python.

Durant la campanya del PSC 'El canvi real', els socialistes han centrat més la seva atenció en la sàtira del líder de CiU, Artur Mas, que a vendre obra de Govern. Unes setmanes enrere, Collboni va presentar el lema 'Artur Mas de lo mismo', la JSC va fer un vídeo amb tots els càrrecs d'Artur Mas amb diferents looks i, ara, en l'últim vídeo de la campanya també apareix un actor caracteritzat com el líder de la federació nacionalista.

Segons les paraules del dirigent dels socialsites catalans, amb aquest vídeo "volem transmetre el que ha fet el PSC els socialistes catalans i els governs de les esquerres durant aquests set anys". En aquest sentit, ha afegit que "pretenem traslladar tota la feina de transformació, modernització, polítiques socials i l'acció de govern del PSC" que "ha estat negada per la dreta".

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#18 Gemma, Igualada la mes endeutada, 23/10/2010 - 22:00

Que poca cosa son els PSC i com es veuen fora. Estic impacient per anar a votar i veure la caiguda del nefast imperi TRISTPARTI que ens estan mes i mes endeutats cada dia. Ara mes que mai CIU

#17 Raül Roca i Vázquez, Tarragona, 23/10/2010 - 11:13

Si tenia algun dubte, ara ja aclarit del tot: MAS PRESIDENT! Jo i tota la meva familia i som més de 25. A nosaltres no ens agrada que ens governi gent d'un nivell tan baix i que han portat al país a la merda i a sobre venuts a Espanya. Heu perdut el vot de tots nosaltres!

#16 Robert Artigas, Barcelona, 23/10/2010 - 11:09

Pobres, com que no han fotut res de bo, han de fer totes aquestes pantomimes sense cap gràcia. Hi ha que veure com acaben la legislatura aquesta gent. Pasaran a la història com la campanya MÉS RÍDICULA I ADSURDA DE TOTES. Quina poca credibilitat! Apa plegueu que ja no us queda ni dignitat.

#15 Rosamaria, Barcelona, 23/10/2010 - 11:04

Osti tu, que patètic! Es que se'n foten de la política o que.? Cap gràcia. Te algun estudi el Collboni aquest? Ja ha pagat els drets d'autor per copiar? Ves que no acabi a la cangri per burro. Es que ni una campanya sabeu fer? Quin descrèdit pels sociates, Déu meu! Hahahahaha! Ni puta idea teniu!

#14 L'OS DEL PIRINEU, EL CEL, 22/10/2010 - 23:26

Algun dia els del PS(C)-PS(O)E farán campanya amb els seus merits ?. Entre "Mas de lo mismo" i "si tu no vas ellos vuelven", queda molt lluny de les campanyes dels 80 "OTAN de entrada No". Llavors els enganys eran memorables. Ara ni aixó saben fer. Curiós, molt curiòs això dels sociates.