Publicitat
Política · 2 de Maig de 2010. 14:06h.

La CORI escollirà els candidats amb un càsting

Els referents polítics d'Ariel Santamaria són "Cicciolina, el pallasso francès Coluche i Benach"

Ariel Santamaria, candidat de la CORI a la presidència de la Generalitat, ha assegurat que "per escollir la gent que anirà les nostres llistes farem un càsting a través d'Internet, com el d'Eurovisió" i ha afegit que "els 135 personatges més juanchis més votats seran els elegits".

En una entrevista al programa 'La cadira elèctrica' d'e-notícies, Santamaria ha apuntat que "el primer que faré és un decret llei per abaixar el sou dels polítics". "S'ha de fer un estudi sobre la mitjana del que cobra un català mig per obtenir el sou dels polítics", ha dit.

També ha anunciat que "nosaltres només governarem si traiem majoria absoluta" i que, si és president, "obligaré a tots els diputats del Parlament a viatjar en transport públic per conèixer de primera mà la manca de infraestructures".

Preguntat sobre els seus referents polítics, Santamaria ha afirmat que "són la Cicciolina, un pallasso francès cabareter que es deia Coluche, que es va presentar a les generals, i, en el cas de Reus, el senyor Ernest Benach. Aquell glamour que tenia fa 20 anys, aquelles polèmiques quan anava amb espardenyes... sempre l'he vist com un rockstar de la política local de Reus. Era més conegut que el propi alcalde".

Per últim, sobre el programa de govern, ha dit que presentaria una moció per "plantar marihuana al Pati dels tarongers", i ha afegit que "hi ha països a Europa on es permet fumar marihuana com a Holanda. Nosaltres volem fer un pas endavant per legalitzar la marihuana per finalitats terapèutiques i lúdico-festives".

Els meus referents polítics són la Ciccolina, un pallasso francès cabareter que es deia Culuc, que es va presentar a les generals, i, en el cas de Reus, el senyor Ernest Benach. Aquell glamour que tenia fa 20 anys, aquelles polèmiques quan anava amb espardenyes... sempre l'he vist com un rockstar de la política local de Reus.

Ariel Santamaria, amb altres membres de la CORI
Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Marc, bcn, 04/05/2010 - 10:53

\\\\\\\"el primero que haré es un decreto ley para bajar el sueldo de los políticos
obligaré en todos a los diputados del Parlamento a viajar en transporte público para conocer de primera mano la falta de infraestructuras

Cre

#10 Joan, BCN, 04/05/2010 - 10:50

Ostras, que tios! Han conseguido algo impensable. Que Ramon (Girona) y yo estemos de acuerdo en algo. Increible. A ver si al final habra un punto de entendimiento...?

#9 Bernat, Cambrils, 03/05/2010 - 16:15

Jo penso que tenir un nou concepte de tot és positiu, doncs l'experiència dels polítics propfessionals ens ha dut on som. Ah! I això de que "a Espanya no ens prenguin seriosament", Espanya no em mereix cap respecte: jo sóc el que sóc, i que parlin...

#8 nina, bcn, 03/05/2010 - 15:21

La classe política catalana actual és un circ. La CORI en fa una gran paròdia, excel·lent. Compteu amb un vot més!

#7 Ramon, Girona, 03/05/2010 - 15:12

Els polítics professionals catalans sí que desprestigien el catalanisme. La CORI no és res més que una parioda del que fan els nostres polítics professionals. Posats a llençar el vot, la CORI és una opció tal vegada intel·ligent.