Publicitat
Política · 14 d'Abril de 2010. 21:25h.

La CORI també fa el salt al Parlament

El regidor de Reus Ariel Santamaría podria ser el cap de llista per Barcelona

La CORI també fa el salt al Parlament

Una imatge d'Ariel Santamaria

La Coordinadora Reusenca Independent  (CORI) ha acordat per unanimitat presentar-se a les eleccions al Parlament de Catalunya, durant una assamblea realitzada recentment. La CORI presentarà llistes a les quatre províncies.

Un comunicat de la CORI indica que "un altra dels acords presos per unanimitat és el pressupost de la campanya que s'ha acordat que sigui de 1.000 euros". S'afegeix que "en un principi es va acordar que fos de 500 però farem un esforç per Catalunya i els catalans".

També es diu que "la CORI, com ha fet fins ara, lluitarà per la defensa dels drets dels ciutadans davant l'administració i per recordar als polítics les seves obligacions vers els ciutadans".

Fonts de la CORI han informat a e-notícies que és molt probable que el número u de la llista per Barcelona sigui Ariel Santamaría, que és actualment regidor a l'Ajuntament de Reus, encara que aquest punt encara no està totalment decidit.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Emili Rosiñol Vidal, bcn, 15/04/2010 - 19:12

Ariel Santamaria, parece un hombre honrado!!
Merece nuestro apoyo!
Por fin una alternativa, realmentee nueva, alejada de casos de corrupción.
Con un programa , realmente alegre y feliz.No hay nadie que quiera, escribirle, un libro? Para presentarlo??

#8 fatela, Bar-Cel-Ona, 15/04/2010 - 14:51

Ariel, Laporta y Anglada.. Parlament es para mearse.

#7 Kropotkin, Vic, 15/04/2010 - 13:57

Bueno, al menos subirá el nivel del Parlament. Es que está un poco flojo... Faltarían Carmen de Mairena, Barragán y la actriz porno pro independencia.... Jua, jua, jua,.... ¡Que pais este!

#6 Bianor, Patria de Prim, 15/04/2010 - 13:35

Ei txec! Aixó si que es una notícia collonuda!!Vamos de puta mare i geltrú.L´unica forma de que un servidor anés a votar.Si no abstenció i si te va la mart-xa vot nul.Aviat concurs d´idees, per rotular a la papereta.Expl.Que os den!!

#5 Ostres, QUE GUAIIII, 15/04/2010 - 10:57

Aixó ja semblan les el.leccions de Can Barça, cada vegada que tocan el.leccions es presenten una tropa de frikis per fer-se propaganda gratuita i promocionar el seu negoci.