Publicitat
Política · 12 d'Abril de 2012. 14:49h.

La Corona rep més que Rodalies de Catalunya

Portabella diu que "volen que Madrid es converteixi en la capital catalana"

La Corona rep més que Rodalies de Catalunya

Portabella

El president del grup municipal d'Unitat per Barcelona, Jordi Portabella (ERC), ha valorat negativament les repercussions dels pressupostos de l’Estat que afecten l’Ajuntament en un 40%. Portabella creu que són uns pressupostos que “escanyen de manera intencionada i indiscriminada Barcelona” amb la voluntat de “minimitzar Barcelona i maximitzar Madrid, fent que Madrid es converteixi en capital de Catalunya”.

Portabella ha denunciant el fet que “la Corona rebrà aquest any 8,2 milions d’euros d’assignació directa (un 25 menys que l’any passat) mentre que el servei de Rodalies de Catalunya serà de 8 milions (un 84% menys que l’any passat) i passa de 50 milions a 8 milions”.

Per al dirigent d'ERC, aquests números constaten que “s’ha perdut el nord”, perquè “no és comparable els milers de ciutadans que diàriament agafen el tren per anar a treballar i desenvolupar la seva vida amb normalitat amb que la família reial rebi més diners”.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#5 Almogàver , La Sagrera , 13/04/2012 - 10:34

Sempre parla un coix!!! I tu, Portabella que encara no saps que seràs quan siguis gran i no has treballat de res en te vida sinó que has viscut del partit i dels càrrecs carregante a mitja humanitat per conservar la cadira.? El mal no es la crisi, TU ets la crisi!

#4 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 12/04/2012 - 23:11

¿8,2 millones? Eso es paja comparado con los cientos de millones de subvención que recibe TV3 y los que se destinan a la construcción nacional. Los borbones se ponen contentos cuando los atacan desde ERC, saben que esto les favorece y les consolida.

#3 Paula, Barcelona, 12/04/2012 - 20:07

Encara té el rostre de parlar aquest amic del convergent Laporta.Calli i treballi com tot fill de mare d'una vegada i deixi de viure de tots nosaltres. Guanyi el sou suant com tothom, no anant de polític professional.Tant malament està ERC que manté a un perdedor tants i tans anys. No té a ningú més

#3.1 Martí, Barcelona, 12/04/2012 - 22:55

Quanta raó tens Paula!. És vergonyós que aquest senyor, que va dir que havien de dimitir els càrrecs del seu partit pels mals resultats. Ell que té els pitjors de la història i fitxa un ........ com ell, tingui la poca dignitat política de continuant escalfant la cadira.

#2 Francesc, Barcelona, 12/04/2012 - 18:55

Només dos comentaris sobre aquesta notícia tan escandalosa. El nostre entorn mediàtic, llevat d'honroses excepcions, practica el colonialisme. Algú pensa que la Vanguardia i el Periódico se'n faran ressò, d'aquesta infàmia? I això no té res a veure amb ser catalanista o espanyolista.

#1 Manolo, Barcelona, 12/04/2012 - 16:17

No le va mal el cuento al Sr. Portabella, desde hace unos años.

Estoy seguro que si lo intenta, puede decir "mejores paridas" que estas...

Es cuestión de proponerse lo.

#1.1 Marc s, Cerdanyola, 12/04/2012 - 16:36

Manolo pq los q tenemos más estudios no somos nacionalistas españoles como tu? Te has preguntado alguna vez eso? Cuanta menos formación más españolista es uno en Cataluña,,,,es curioso...