Publicitat
Política · 14 de Novembre de 2008. 14:24h.

La Corpo va enviar 20 persones als EUA

La directora general no informa de la despesa total

La Corpo va enviar 20 persones als EUA

Neus Bonet, fent el programa des dels EUA

La directora general de la CCMA, Rosa Cullell, ha revelat durant la comissió de control parlamanteri que TV3 que va enviar dotze persones a cobrir les eleccions dels Estats Units i vuit de Catalunya Ràdio. Cullell, tanmateix, no ha revelat el cost total perquè "l'hem repartit per tots els programes" que van aprofitar el desplegament. Els mitjans de la CCMA, en tot cas, han rebut felicitacions de tots els grups parlamentaris -llevat de Ciutadans, que estaven absents en aquell moment- per la cobertura de l'elecció de Barack Obama com a nou president nordamericà.

La directora general ha insistit també que "cap tertúlia ha viatjat a Washington pagat per TV3" i que "els tertulians que vostès van veure hi havien anat amb el seu propi finançament" en al·lusió a que eren enviats especials d'altres mitjans. "Evidentment -ha afegit- hi ha hagut una despesa en producció i satèl·lit que acabarem d'analitzar, però que no ha augmentat en absolut el previst". Rosa Cullell responia així al dputat de CiU Jordi Cuminal, que s'estrenava en la comissió, que ha preguntat per la "despesa" del desplegament.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Juan, Barna, 15/11/2008 - 21:37

Como corresponde a un pais grande y rico, los medios de comunicación oficiales del pais reparan en gastos (el hacer pais justifica cualquier abuso). Si no hay de donde sacar la culpa la tiene Madrid.

#6 Kropotkin, Vic, 15/11/2008 - 12:34

Es como si sospechasen que esta situación no puede ser soportada por Cataluña mucho tiempo mas y estuviesen decididos a gastar todo lo que puedan cuanto antes. Por si acaso... Esto va a quedar como el desierto del Gobi. Som-hi.

#5 Guifré el Pilós, Barcelona, 14/11/2008 - 19:13

És un menyspreu als afectats per la crisi econòmica, als aturats i als que paguem impostos, que 20 periodistes de la coporació hagin anat als USA. Si la ètica formés part de l'escala de valors, els directius de la cadena ja haurien d'haver dimitit.

#4 PPitus, Arrahona, 14/11/2008 - 18:22

A pagar, que para eso estamos.

#3 Joan N, Barcelona, 14/11/2008 - 16:58

Aquí una notícia d'escàndol i el comentari anterior és com aquell que li senyales la lluna i es queda mirant el dit. Així ens va en aquest pais amb aquesta colla de nacionalonanistes.