Publicitat
Política · 22 d'Octubre de 2009. 18:32h.

La creu de Sant Jordi a Millet fa pudor

Alguns guardonats han expressat la seva incomoditat

La creu de Sant Jordi a Millet fa pudor

Imatge d'arxiu del conseller Tresseras (foto: Rubén Moreno)

Des que va esclatar l'escàndol del Palau de la Música, la possessió de la creu de sant Jordi pel principal acusat en el cas, Fèlix Millet, s'ha convertit en un motiu de polèmica.

De fet, bastants de les personalitats que tenen aquesta condecoració han sentit certa incomoditat, com ha admès el mateix conseller de Cultura, Joan Manuel Tresserras.

Fins i tot alguns dels guardonats han comentat en privat que des del Govern se'ls havia encoratjat que pressionessin perquè Millet tornés la creu, un extrem que ha estat negat per la conselleria de Cultura.

En qualsevol cas, i com Millet s'ha negat a retornar la condecoració, no és fàcil aconseguir que se li pugui retirar, perquè és necessari reformar el decret que regula aquesta matèria.

El conseller Tresserras ha anunciat, finalment, que s'ha decidit modificar el decret: “S’ha canviat el decret", ha declarat a TV3, "perquè s’inclogui la possibilitat de poder retirar la creu de sant Jordi. Algunes persones han mostrat la seva incomoditat de compartir aquest guardó amb Fèlix Millet”.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Kropotkin, Vic, 23/10/2009 - 10:25

Si solo fuese la del Millet...