Publicitat
Política · 10 d'Abril de 2019. 18:07h.

La creu de tres alcaldes

L’històric del PPC Javier Mulleras plega de l’Ajuntament

La creu de tres alcaldes

Javier Mulleras

L’actual portaveu del grup del PPC a l’Ajuntament de Barcelona, Javier Mulleras, no repetirà en la candidatura de la formació en les eleccions municipals del 26 de maig. Mulleras va ser un fitxatge d’Alberto Ferández Díaz l’any 2007 i ràpidament es va convertir en un dels regidors més actius en el control dels alcaldes Jordi Hereu, Xavier Trias i Ada Colau.

L’encara regidor ho ha anunciat en una carta on ha reafirmat el seu “compromís” amb la ciutat i el PPC. “El meu compromís personal amb Barcelona i amb el PP continua sent total, i per això desitjo els millors resultats en aquestes properes eleccions, a Barcelona, Espanya i Europa”. “he treballat durament des de l’oposició, de forma lleial i constructiva”, afirma.

Durant aquests dotze anys com a representant municipal, Mulleras ha vigilat l’acció del govern municipal en mans del PSC, CiU i el Comuns. En època de Jordi Hereu, per exemple, va promoure una auditòria per fiscalitzar el cost, la finalitat i el nombre total d’informes que l’Ajuntament de Barcelona va encarregar en època socialista.

Mulleras també va controlar la gestió de l’exalcalde Xavier Trias a qui va acusar d’haver adjudicat el “92% dels contractes municipals a les empreses de forma directa o a dit”. Encara en època de Trias, Mulleras va denunciar que el consistori barceloní va contribuir “a inflar la bombolla immobiliària” amb “el pagament de comissions de fins al 5%” a una empresa pública per la venda de places d’aparcament.

Finalment, en època d’Ada Colau, el regidor del PPC va denunciar que l’equip municipal va fer servir les multes de trànsit amb finalitat recaptòries. “L’Ajuntament compensa la pèrdua d'ingressos amb més multes, impostos i taxes al màxim”, va assegurar Mulleras.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 Damian, Viladecans, 11/04/2019 - 13:02

Se van buenos políticos para que los sustituyan por toreros y "famosillos", este país se va a la m.......

#1 Manel Parra, Bellpuig , 10/04/2019 - 18:35

Un gran político y una gran persona.

#1.1 botifler1914, Sinitaca, 11/04/2019 - 12:02

Lo corroboro y además ha tenido que tragar mucho en su cargo y ha pagado un alto coste personal.