Publicitat
Política · 6 de Març de 2019. 17:16h.

La Crida es desinfla

El partit no presentarà candidatura a les generals

La Crida es desinfla

Eduard Pujol, amb altres membres de la Crida, en una imatge d'arxiu

La Crida Nacional per la República ha descartat presentar-se a les eleccions generals del 28 d’abril, però permet que els seus membres puguin incorporar-se a la candidatura que confeccioni Junts per Catalunya juntament amb el PDECAT. Així ho ha comunicat el secretari general del partit, Toni Morral, qui ha donat a conèixer els resultats de la consulta celebrada entre els militants.

Els associats de la Crida, en tot cas, permeten que la formació impulsada per Puigdemont explori una confluència amb el PDECAT. Una possibilitat, tanmateix, que Morral també ha descartat perquè “posaríem en risc l’objectiu principal de la Crida: la cerca de la unitat i la transversalitat”.

“Veiem complicat comprometre’ns en aquest context. S’explorarà però per a nosaltres el més important és mantenir la identitat de la Crida”, ha manifestat Morral, qui ha argumentat que renuncien a presentar-se com una candidatura més “per no fraccionar més l’espai independentista”.

La Crida tampoc ha decidit si donaran suport a “una, dos o cap” candidatura durant la campanya electoral, tot i que Morral ha considerat “poc probable” que optin demanar el vot per a una única llista independentista, ja que es podria interpretar com una “traïció” a l’ideari de la formació.

morral.jpg

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#9 botifler1914, Sinitaca, 07/03/2019 - 09:44

Con la ilusión que me hacia ver el cartel electoral de Artadi en plan Rivera.... que poco dura la dicha en casa del pobre!

#8 la-tabarra, Barcelona, 06/03/2019 - 23:27

Parece que han ingerido una partida de mejillones indigestos. Tanto mejillón no puede ser bueno!

#7 Albert, BCN, 06/03/2019 - 21:38

Fracaso del valiente puigdemont, mañana... todos a los despachos! arranca paco que me meto en el maletero!

#6 Pere, Girona, Spain, 06/03/2019 - 20:46

Parqué en comptes de dir li La Crida no lo diuen La Grifa ??

#5 Cata...queee, Montcada i Reixac, 06/03/2019 - 20:18

¿No se le caen la cara de verguenza a los Puchi-Pujol-Artadi presentar a este portavoz?