Política · 3 d'Octubre de 2022. 19:56h.

La crisi a Junts torpedina la candidatura de Trias

L'exalcalde, "estupefacte" per l'eventual sortida del Govern

La crisi a Junts torpedina la candidatura de Trias

L'exalcalde de Barcelona ha assegurat que encara no ha pres cap decisió sobre si es presenta a l'alcaldia per Junts perquè està "estupefacte" davant la situació entre el seu partit i ERC i en una entrevista en Catalunya Ràdio ha recordat que "vaig dir que una de les condicions bàsiques és que no ens barallem".

Trias considera que la situació a la qual s'ha arribat és un "error" i ha afegit que "no crec que sigui bo el que estem fent". "Seria absolutament sorprenent, erroni i equivocat trencar el Govern" i ha exposat que "una altra cosa és com ho fas per a veure com es recondueix perquè a base de retrets no es pot governar. Aquesta història s'ha d'acabar", ha sentenciat.

El secretari general de Junts, Jordi Turull, ha manifestat que "Trias no deixa de ser qui expressa el sentit de la societat" i ha afegit que "jo no estic feliç amb aquesta situació". "Recull perfectament el batec de la gent", ha insistit.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#3 pepe, Andorra, 04/10/2022 - 11:16

Mas estupefacto me quede yo cuando vi el destrozo q hizo el menda este en la plaza Tetuan con el carril bici, consiguiendo q el atasco, q antes empezaba en la plaza Tetuan, llegara hasta Roger de Lauria, q por cierto, creo q en su partida de bautismo, no sale por ningun lado eso de roger de lluria. El mejor almirante del Rey de Aragon.

#3.1 l'Avi de Cuba, Barcelona, 04/10/2022 - 19:34

Pepe, ojo que el Rey de Aragón (cierto como Reino de Aragón) des de 1173 era y fue catalán de Barcelona hasta Martín 'el humano'. O sea: ni andorrano, ni aragonés, ni pamplonica ni castellano. Simple: fueron todos catalanes. Luego ya... ni reino ni corona ni tonterias sinó Reino de España. Y hasta hoy. Saludos.

#3.2 pepe, Andorra, 05/10/2022 - 11:02

si, esa es la historiografia oficial, pero la realidad es otra. Entiendo q estas de broma, pq en la documentacion oficial de la epoca, no se menciona para nada la palabra cathaluna como ente politico, En todo caso, serian barceloneses, solo te rogaria q me indicases cuando aparecio exactamente el termino cathaluna para referirse al condado de BCN.

#2 Arnat, Barcelona, 04/10/2022 - 08:46

Curiosament el tal Trias només es queda "estupefacte" quan li descobreixen les vergonyes, talment quan aquella entrevista de tv li preguntaven pels diners a Suissa i ell quedava tremolós i "estupefacte". Ara veient les miseries dels seus alumnes que el van succeir repeteix l'estupefacte, pero mentres aquests trinxaven el pais estava ben calladet

#1 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 03/10/2022 - 21:54

Y eso ¿entonces no veremos ni un asalto con el Tete? ¿Nos va a dejar sin la pelea de gallos? eso no, porfa.