Publicitat
Política · 6 d'Agost de 2012. 12:56h.

La crisi del PSC s'embolica

Àngel Ros reconeix falta de sintonia entre el grup parlamentari i la direcció

La crisi del PSC s'embolica

Àngel Ros, en una foto d'arxiu

L'alcalde de Lleida i membre de l'executiva del PSC, Àngel Ros, ha reconegut que hi ha falta de sintonia entre el grup parlamentari i la direcció del partit, segons ell, a causa de la poca presència de membres de l'executiva a la cambra catalana.

Ros ha fet aquestes declaracions a Catalunya Ràdio arran de la polèmica vinculada al diputat Ernest Maragall, a qui l'executiva del PSC ha demanat que deixi l'escó al Parlament després d'haver trencat la disciplina de vot: “quan es van fer les darreres llistes electorals, es va optar perquè els alcaldes no anéssim a les llistes. El fet és que en el secretariat del partit, d’onze persones, crec que som set alcaldes, i en canvi no estem al Parlament”. En aquest sentit ha afegit que “això genera dificultats”.

El dirigent dels socialistes catalans assegura que ell no hauria trencat la disciplina de vot, com va fer Maragall, durant el debat sobre el pacte fiscal, tot i que ell comparteix l'opinió de Maragall a favor de la hisenda pròpia.

Ros demana al PSOE comprensió de cara al debat del pacte fiscal al Congrés: “Crec i espero que el PSOE tingui una amplitud de mires que li faci pensar que Catalunya necessita un model més just de finançament, que necessita un encaix amb l’Estat que vagi més en una línia federal”. Ros també ha dit que el “’café para todos’ va ser bo per a la transició, però s’ha acabat” pel que fa a les comunitats històriques.

L'alcalde de Lleida creu que el president Mas ha de preveure un pla B per a un escenari de rebuig absolut del pacte fiscal a Madrid. Pel que fa a unes eleccions anticipades, l'alcalde de Lleida creu que serien un plebiscit per calcular el suport social a un nou model de finançament.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#1 Trosko, Les Borges Blanques, 06/08/2012 - 18:25

Qui és, aquest? No hagués trencat la disciplina de vot? Ai, ai, ai,.... mossén, que no es pot dir missa i tocar a la vegada les campanes!!

#1.1 spanish, Madrid, 07/08/2012 - 07:57

Ros i la resta de ctalanets de cap de setmana fòraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaa us aneu a CIU que teniu moltes ganes de nmascarellar