Publicitat
Política · 20 de Gener de 2014. 14:01h.

La crisi dels crítics eclipsa les primàries

Al final hi ha sis candidats: Rocío Martínez-Sampere, Manel Fernández, Laia Bonet, Jordi Martí, Jaume Collboni i Carmen Andrés

La crisi dels crítics eclipsa les primàries

Rocío Martínez-Sempere, oficialitzant la seva precandidatura

El PSC de Barcelona ha donat aquest matí el tret de sortida al procés d’eleccions Primàries Obertes que culminarà el proper 29 de març amb la inscripció i la signatura de compromís de les candidatures. Al final són sis els candidats: Rocío Martínez-Sampere, Manuel Fernández, Laia Bonet, Jordi Martí, Jaume Collboni i Carmen Andrés.

L'inici, que havia de servir per motivar l'electorat socialista a Barcelona, comença tanmateix en el pitjor moment arran de la crisi dels crítics amb la direcció, que dóna una imatge de desunió.

Els candidats i candidates han hagut de signar el Compromís de les persones candidates, un requisit indispensable per poder optar a les primàries. A més, entre altres documents, han hagut de lliurar la primera Declaració de Finançament de la Candidatura, on es recullen els ingressos i despeses previs a l’inici del procés.

La coordinadora de la Comissió d’Organització de les Primàries Obertes de Barcelona, Lourdes Muñoz, ha ressaltat que “avui comença un procés que representa una nova forma de fer política, que ha de ser exemplar des del primer moment. Les Primàries Obertes esdevenen una aposta per la regeneració política, ja que tots els ciutadans i ciutadanes hi poden participar amb el seu vot, l’aval o el finançament”.

Muñoz ha destacat la importància de la signatura del compromís de les persones candidates “per garantir la transparència del finançament i el màxim respecte, tant entre les candidatures com amb el partit”.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Gerard SíSí, prouespoli.cat, 20/01/2014 - 16:34

Amb la independència, quants diners guanyaria Catalunya? (en castellano subtitulado) ---------> http://www.youtube.com/watch?v=Orw1mZ_VvJw

#2 Kropotkin, Vic, 20/01/2014 - 15:44

Además del expolio anual de mas de 16.000.000 de euros, España debe 9.000 millones a Cataluña....Por supuesto PP PSOE y C's preferimos q no pague y asfixie a los catalanes a los q luego pedimos el voto....juas, juas....mejor hundidos

#1 Gerard SíSí, #signaunvot, 20/01/2014 - 15:14

L'ANC recull 235.000 signatures per la independència en dos dies.

Èxit de la recollida multitudinària de la campanya 'Signa un vot per la independència', que continua recollint vots.