Publicitat
Política · 21 de Novembre de 2018. 09:18h.

La culpa és de Madrid

El conseller de Territori responsabilitza l'Estat de l'accident de tren: "qui s'han cregut que som?"

El conseller de Territori, Damià Calvet, va demanar ahir temps per analitzar els motius de l'accident de tren a Vacarisses que va provocar un mort i diversos ferits. Va argumentar que era el moment de donar el condol a les víctimes. Avui, però, en una entrevista a Els Matins de TV3, Calvet ja ha assegurat que la culpa d'aquest accident la té l'Estat espanyol.

"Això és deu a una manca d'inversions i de manteniment de les línies", ha denunciat el conseller, a més d'afegir que "aquesta manca d'inversions no és tolerable". "El traspàs que es va fer fa 10 anys va ser incomplert i incomplet i les promeses que s'han posat al llarg d'aquests anys no s'han complert. Per tant, volem reobrir el traspàs", ha dit Calvet. "Aquesta és l'exigència que jo he de tenir amb el Govern de l'Estat", ha reivindicat.

"No val que ens vagin prometent inversions. No val que se'ns digui que hem d'aprovar els pressupostos perquè arribin inversions. Però qui s'han cregut que som? Quatre mil milions incomplerts i ara em diuen que perquè hi hagin aquestes inversions hem d'aprovar el pressupost? No, home, no! els ciutadans de Catalunya no es mereixen això", ha afegit.

“El ministre ho reconeix i ens promet inversions, però amb molt oportunisme polític dient que aprovem els pressupostos”, ha indicat. Calvet ha insistit que "els ciutadans de Catalunya no es mereixen aquesta fal·làcia de que tenim un servei traspassat quan en realitat no tenim les inversions al darrera que puguin sostenir aquest servei".

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 Yomisma, Deporaqui, 22/11/2018 - 14:06

Si no se hubiesen gastado la milmillonada que se han gastado en la L9, habria dinero para muchas cosas; son los politicos catalanes los que hacen las cosas mal. Lo de echar la culpa al estado es solo una estrategia para crear resentimiento en la poblacion.

#15 Gregari, VNG, 21/11/2018 - 18:13

A este a poco que hurguen ya le encontrarán, toda la vida chupando de CDC, y siempre en puestos estratégicos. Pujol decía, "Aquest xicot val"

#14 pakitet, cambrils, 21/11/2018 - 17:01

Claro que si guapi!! Madrit dolents.

#13 Victor, Barna, 21/11/2018 - 15:58

Es de esperar, si no hacen absolutamente nada pues de nada se responsabilizan , hay que eliminar las CCAA y cuanto antes mejor, a ver de que viven estos inútiles.

#12 pepe, andorra, 21/11/2018 - 15:22

y cuando nombraron a los nuevos prebostes separatas en ese traspaso no se dieron cuenta? Aceptar una competencia sin presupuesto no te da derecho a quejarte ahora, no haberla aceptado, aunque si no se hubieran gastado el dinero en chorradas separatas y si en servicio, no hubiera ocurrido esto. Y de cuanto es el sueldo del directivo separata ahi?