Publicitat
Política · 26 de Setembre de 2018. 10:34h.

La culpa és de Santi Vila

Aragonès remarca que a Economia "no ens va arribar" l'informe on s'advertia de la paràlisi d'inversions

La culpa és de Santi Vila

El vicepresident i conseller d'Economia del Govern, Pere Aragonès, ha assegurat que el seu departament no tenia coneixement dels informes del seu Executiu on admetia una "paràlisi de les inversions" a Catalunya arran del procés unilateral d'independència. Aragonès ha remarcat que era l'exconseller Santi Vila, repudiat per l'independentisme, qui era coneixedor d'aquests fets.

"No recordo haver llegit aquest informe", ha assegurat el conseller, a més d'incidir en que "era del departament d'Empresa, que en aquell moment el conseller era Santi Vila". "Per tant al departament d'Economia no ens va arribar aquest informe", ha insistit.

Aragonès, ha reconegut, però, que "a ningú se li escapa que el mes d'octubre va ser un mes d'incertesa", però ha atribuït aquesta inestabilitat a les actuacions de l'Estat. "Va començar amb la policia entrant a cops de porra en els col·legis electorals a cops de porra. No és la millor imatge en els mercats internacionals", ha considerat, tot i celebrar que finalment aquests mals auguris "no s'han traduït en realitat"
 

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#19 Mefisto, BARCELONA , 27/09/2018 - 16:59QUINA BARRA, NANO! PER NO SABER UNA COSA NO HI HA COM VOLER IGNORAR-LA!

HO SABÍEM TOTS I TU, QUE ETS DE L'OLLA, NO? I LA FUGIDA D'EMPRESES (COMENÇANT PER LA CAIXA I EL SABADELL) VA COMENÇAR MOLT ABANS DE LAS GARROTADES QUE VOSALTRES I LA MOSSTAPO VÁREU PROVOCAR! EL TEU CINISME ES ASTRONóMIC!!!!

#18 Soloesmiopinion, Tabarnia, 26/09/2018 - 17:46

¿Cómo? ¿Que la culpa no es de España? ¿Qué está pasando aquí? Que alguien me lo explique!!!

#17 un musclu, bcn, 26/09/2018 - 16:08

tonteeeeet...

#16 Fierecita, Montgat, 26/09/2018 - 14:52

Están torpe y tan seguidísta de las "consignas" del fugao que sigue incidiendo y culpando a la actuación del Estado. Nenaza, enteraté bien que el 1 Cero fue un montaje como tantos otros que os sacáis de la chistera. Todo ilegalidades.
Los culpables de la ruina dois vosotros, no el Estado. Lo que me revienta es que encima cobréis un dineral.

#15 Fierecita, Montgat, 26/09/2018 - 14:46

Este chico dice: "La incertidumbre comenzó con la policía entrando a porrazos". Pero bueno ¿otra vez diciendo tonterías? La desinversión se inició como poco 1 año antes, tiempo en que jamás se asumió las consecuencias. Fueron advertidos por multitud de expertos y empresarios serios que les mostraron esos efectos. Era diálogo de sordos.