Publicitat
Política · 27 de Novembre de 2020. 09:09h.

La culpa és d'Espanya

Vergés i TV3 es queixen de la manca d'ajudes de l'Estat

El Telenotícies vespre de TV3 s'ha fet ressò que el Govern ha responsabilitzat l'Estat espanyol de la manca d'ajudes als sectors que han hagut de tancar durant mesos per culpa de la pandèmia del coronavirus. El presentador Toni Cruanyes ha destacat en els titulars que "el Govern reconeix que si fóssim un país més ric, si hi hagués més ajudes de l'Estat; les mesures anticovid serien més estrictes".

Cruanyes ho ha dit en referència a unes paraules de la consellera de Salut Alba Vergés que, en roda de premsa, ha manifestat que "hi ha d'haver ajudes d'Estat, com han fet altres països; com ha fet França, com ha fet Alemanya". "I l'Estat espanyol és l'únic que no surt amb les ajudes corresponents", ha afegit.

La peça informativa també ha recollit unes declaracions del secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, que ha assegurat que "si nosaltres poguéssim pagar aquests ajuts, penso que no estaríem reobrint ni ara ni en algunes ocasions anteriors".

Publicitat
Publicitat

41 Comentaris

Publicitat
#40 Sergi Sergio, Barcelona, 28/11/2020 - 16:27

Menuda incompetente, menuda inepta y menuda incapacitada.

#39 J. Muñoz Ucle, Badalona, 28/11/2020 - 11:20

Al final incluso una persona apellidada Pantoja gestionaría no ya mejor, si no que gestionaría todo dado que quien está al frente desierta o en plural desiertan
de sus responsabilidades y obligaciones. Y si no al menos lo parece.

#38 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 27/11/2020 - 18:06

Vaya jeta que tiene la tipa. ¡Pero si somos la autonomía que más recibe del Estado! Otra cosa es que os lo petéis en vuestras juergas separatas y en vuestra inmensa red clientelar.

#37 joan, manresa, 27/11/2020 - 17:34

tinu.)lo fet a las residencias...,axó sí, s'omplen la boca d'altres països de lo que fan i desfan...ens en fot lo que facin d'altres..,no volem estar piulant sempre lo que volem de Madrid i a llavors corruguen contra ells...,( clar que avui ya fan com el govern d'en Pujol..,paradoxes)...,lo que si volem son menys polítics de carrer !!!

#36 joan, manresa, 27/11/2020 - 17:28

" Coll-Min",17;25 h.--Sempre tenim un bon acudit per provocar una forta rialla i aparcar la nostra incapacitat de gestionar la nostra riquesa....,provoca una forta agror, veure una incapacitat política de solucionar els problemas del poble....,Volem..,volem..,pro que sigui un altre qui pagui el pollastre...,nomes veure el desastre de las (cont