Publicitat
Política · 21 de Juny de 2018. 16:50h.

La CUP accepta la justícia espanyola

Salellas anuncia un recurs contra la sentència a Montse Venturós

La CUP accepta la justícia espanyola

L’alcaldessa de Berga, Montse Venturós, presentarà un recurs davant l’Audiència de Barcelona contra la condemna a sis mesos d’inhabilitació per no despenjar l’estelada de la façana de l’Ajuntament. Així ho ha anunciat el seu advocat i exdiputat de la CUP, Benet Salellas, qui ha destacat que la sentència respon a “una denúncia de l’extrema dreta”.

“No estem disposats a acceptar que els jutjats diguin què han de fer els ajuntaments”, ha assegurat Salellas en declaracions a TV3. L’advocat de Venturós també ha denunciat que la justícia espanyola està “més deslegitimada que mai”.

El jutjat de Manresa ha condemnat l’alcaldessa de Berga per un delicte de desobediència per negar-se a despenjar una estelada de la façana del consistori durant els períodes electorals del 27 de setembre de 2015 -comicis al Parlament- i del 20 de desembre de 2015 -eleccions al Congrés-.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 opinador, Barcelona, 22/06/2018 - 10:33

los catalanes debemos estar orgullosos de tener dos de los mayores manicomios de Europa: Berga y Vic

#9 Albert Escarré Puig, Barcelona, 21/06/2018 - 23:59

#9

Es vergonzoso, que en una ciudad de Catalunya, tenga por alcaldesa una ANTISISTEMA. Moraleja: Los de Berga podremos hacer lo que nos salga de ... ......s, y aquí no ha pasado nada. Por el prestigio de nuestra Catalunya , NO Y NO Y NO.

#8 Tirant, Bcn, 21/06/2018 - 21:06

Molt de teatre, parafernàlia antisistema, punys en alt, eslògans rampants però ... a passar per finestreta ... Què colla de farsants ...

#7 Carlos Gomez, bestia amb froma humana, 21/06/2018 - 20:34

Que dirieu d´un lloc on la gent va pels carrers alienada amb llacets grocs i cassoles, bramant consignes per encoratjar.se, organitza exorcismes per vencer a uns imaginaris enemics i esta convençuda que la humanitat sencera els admira i enveja mentre esperen el cumpliment d´una profecia milenarista inventada per uns politics sense escrupols ?

#6 Carlos Gomez, bestia amb froma humana, 21/06/2018 - 20:28

Que dirieu d´un lloc on la gent va pels carrers alienada amb llacets grocs i cassoles, bramant consignes per encoratjar.se, organitza exorcismes per vencer a uns imaginaris enemics i esta convençuda que la humanitat sencera els admira i enveja mentre esperen el cumpliment d´una profecia milenarista inventada per uns publicistes sense escrupols ?