Publicitat
Política · 12 de Novembre de 2017. 19:21h.

La CUP accepta presentar-se a unes autonòmiques

Al·lega que és per "materialitzar" la República catalana

La CUP accepta presentar-se a unes autonòmiques

Núria Gisbert y Anna Gabriel

La portaveu del secretariat nacional de la CUP, Núria Gisbert, ha manifestat que "la CUP aposta per liderar una candidatura àmplia, clarament rupturista" i ha advertit que "les eleccions no han de servir per fer un pas enrere i tornar a demanar Llibertat, Amnistia i Estatut d'Autonomia". "No volem tornar a pantalles passades", ha reblat.

Gisbert ha manifestat que "els últims mesos hem constatat que les ordres ja no surten dels palaus, les ordres ja no vénen de cap despatx ni de cap palau allunyat del conjunt de la ciutadania". "Les ordres sorgeixen dels Comitès de Defensa de la República, de les assemblees...."

La dirigent cupaire ha reiterat que "no podem tornar a la casella de sortida" i ha afegit que "volem fer camí amb tots aquells que reconeguin els resultats de l'1-O".

Anna Gabriel també ha intervingut durant la roda de premsa per valorar els resultats de l'assemblea nacional de la CUP i ha manifestat que "el 21-D és il·legítim i imposat, però hem decidit anar-hi".

La cupaire ha dit que "el compromís és de donar cos a la materialització de la República" i ha manifestat que "potser el dia 22 hi ha la temptació de tornar a un cicle autonomista", però ha assenyalat que "potser el dia 22 fem efectiva la República".

Finalment, ha donat les gràcies "als que mantenen la dignitat des de la presó i l'exili", en referència als membres del govern de Carles Puigdemont. "No hi ha represaliats de primera o segona, el poble represaliat també es mereix el nostre escalf", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

33 Comentaris

Publicitat
#34 Cinísme al limit, Bcn, 13/11/2017 - 17:03

Alguns llegint les declaracions d'aquells que sostenen l'existència d'una república i que ara es volen presentar a unes autonòmiques. pensem que una de dues: O s'han tornat bojos o ens prenen el pèl. Si a més a més afirmen que les autonòmiques son ilegals, encara és més absurd.

#33 Josep, Barcelona, 13/11/2017 - 15:05

mierda, ya no hay paella; pues los jueves toca paella, así que a ver cómo os lo montáis

#32 JJ, BCN, 13/11/2017 - 14:44

Com som independentistes ens neguem a presentar-nos... i guanyen aleshores PP-Cs... i d'aqui 4 anys a Cataunya no la reconeixeria ningu.
Doncs va a ser que no!

#31 botifler1914, Sinitaca, 13/11/2017 - 13:34

Coherentes como siempre.

#30 cucpcupcupimordeganamordegana, Vic, 13/11/2017 - 11:33

Que calentito se está dentro ¿verdad? .

La pela es la pela . Y fuera hace un frío que pela . Falsarios , como dijo la Chus en alguna de sus peliculas .