Publicitat
Política · 24 de Maig de 2016. 15:23h.

La CUP acusa als Mossos de ser "corretja de transmissió d’interessos privats"

“Colpegen amb totes les armes a aquells que simplement defensen els drets dels ciutadans”

La CUP acusa als Mossos de ser "corretja de transmissió d’interessos privats"

Anna Gabriel

La diputada de la CUP, Anna Gabriel, ha assegurat que els Mossos actuen com a "corretja de transmissió dels interessos privats", encara que sense al·ludir als altercats de Gràcia. "L´administració no pot defensar interessos de bancs o de particulars, d’un sistema que genera precarietat, ha d’estar al costat de qui amb les seves mans i les seves protestes treballen perquè visquem en un sistema més just”.

Gabriel ho ha dit en presentar la campanya 'L'Estat acusa, la Generalitat s´acarnissa' perquè el Govern es retiri com a acusació particular de causes contra activistes, com la de Can Vies i la de les vagues generals del 29M i el 14N. Gabriel ha declinat valorar directament els disturbis del d'ahir.

Tot i això s'ha referit en genèric a les actuacions dels Mossos "contra activistes socials" i les ha considerat “desproporcionades i contràries a les classes populars”. "Colpegen fort i amb totes les armes a aquells que simplement defensen els drets i les llibertats dels ciutadans, especialment els més vulnerables”, ha lamentat.

La diputada cupaire ha afegit que  “fa vuit mesos que estem treballant amb el govern perquè no es personi més en casos de protestes i manifestacions populars, també perquè es retiri dels actuals, ja que si estem treballant per seure les bases d’un futur país, també s’ha de reflectir en la cultura policial, i en els interessos que defensa l’administració pública”.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#19 Judith, Barcelona, 27/05/2016 - 17:22

Estic d'acord la policia està corrupte i s'ha de reciclar tot el personal i els funcionaris/es també! siusplau!

#18 Carlos, Barcelona, 25/05/2016 - 13:04

No es activismo, es terrorismo. Pegan palizas, amenazan a los rivales políticos, apoyan a terroristas... bueno ya lo habéis visto estos días. Tarde o temprano los de la CUP tendrán tanta gente en contra que nadie sabe que puede pasar con ellos....

#17 albert-bcn, bcn, 25/05/2016 - 11:28

CUP, sou uns cínics, uns pamfletaris, uns pancartitses i em callo....jo soc un dels "afortunats" propietaris de moto destrossada a Gràcia. M'ho pagueu vosaltres colla de vagos? Si no fos pels MOssos encara n'hauria més de cremades o fetes pols...Aneu a pastar fang.....Mai més creuré en vosaltres....

#16 Dani, Barcelona, 25/05/2016 - 04:08

Un discurso digno del comunismo más rancio. Desde luego, a algunos, aunque se les hubiera caido el muro de Berlín encima, seguirían profesando una teoria que ha sido demolida tanto académicamente como por la realidad. El comunismo ha sido la mayor màquina de generar precariedad,pobreza y muerte.

#15 no falla, bcn, 25/05/2016 - 00:10

En aquests fòrums sempre hi ha la mateixa deixalla de gent d'ultradreta disposada a llançar el darrer exabrupte ultra contra el dissident de torn. Quina pena que foteu tots plegats....