Publicitat
Política · 19 d'Octubre de 2009. 11:29h.

La CUP acusa Anglada de "maltractar menors"

Acusen el dirigent de Plataforma per Catalunya de començar la baralla "amb un cop de cap"

La CUP acusa Anglada de "maltractar menors"

Imatge d'una assemblea de la CUP

La CUP ha emès un comunicat sobre "l’autoproclamada agressió" al portaveu municipal de la PXC, Josep Anglada, i li ha demanat que "retiri les acusacions, falses i sense fonament, de que els menors amb els que es va barallar el passat dijous, eren membres de la CUP". "És vergonyós que un regidor de l’ajuntament de Vic, es baralli com un perdonavides qualsevol pels carrers de la ciutat, i molt més en aquest cas, en el que, segons els mitjans de comunicació, ho va fer amb dos nois de 16 i 17 anys, sense oblidar que ja en una ocasió anterior, va ser condemnat pel jutjat, per una barallar de carrer".

També condemnem "el seu intent de manipular a l’opinió pública amb el seu xou davant la televisió comarcal, donant una versió totalment falsa i tergiversada de la seva baralla, intentant  fer creure a l’opinió pública que era una agressió contra ell planejada per la CUP, quan, a mesura que es va coneixent més informació, va ser una baralla que va iniciar ell mateix per una 'mala mirada' d’un menor d’edat, a qui va agredir amb un cop de cap".

"És públic i notori, que  en Josep Anglada, és l’únic que està acostumat a fer política des d’una actitud prepotent i violenta, tal i com ha fet en algun ple de l’ajuntament de Vic, agredint verbalment i amenaçant als nostres dos regidors, en especial, i en qualsevol altre regidor que pensi diferent que ell", lamenten.

També informen que "la CUP ens reservem emprendre totes les accions legals que puguin ser procedents per la greu acusació que contra el nostre grup ha fet en Josep Anglada". "Entenem que la Fiscalia de Menors hauria d’intervenir en aquest afer de maltractament de menors per part d’un representant polític, que a més, és regidor de la nostra ciutat i que l’ajuntament de la ciutat hauria d’emprendre totes les accions que calgui per preservar la integritat d’uns vigatans menors d’edat i el bon nom de la ciutat de Vic", assenyalen.

"Demanem, tant a l’alcalde de Vic com al president del consell comarcal, que la mateixa solidaritat, que segons el comunicat de la PXC van mostrar a Josep Anglada, la mostrin públicament cap els dos menors agredits per aquest", conclouen.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 Gemma, Vic, 31/10/2009 - 13:24

Josep Anglada té el meu vot asegurat. Vixca PXC. Fora moros de Catalunya.

#13 Marxisme i socialisme a pastar fang, Barcelona, 20/10/2009 - 12:36

Tots dos partits en fan molt de fàstic, però al menys PxC no té com a objectiu espoliar-me tant via impostos ni empobrir Catalunya amb la seva merda marxista. Uff, fora fatxes, i fora fracassats i bruts sense ganes de pencar, desgraciats

#12 Conxita, Gràcia, 20/10/2009 - 01:55

L'Anglada vol xupar càmara ja que no en té prou amb la propaganda que li feu des d'e-noticies i al Canal Català (TV), aquest amb la seva galeria de frikis, amb un tal Francisco Caja, inclòs.

#11 Roc, Igualada, 19/10/2009 - 19:41

Endevant PxC s\'ha d\'acabar amb CUP, no soc xarnego i vull una catalunya neta, principalment de la secta sociata

#10 ANGLADA NUESTA ESPERANZA, ANDALUCISTA BARCELONÉS, 19/10/2009 - 15:49

PODER CHARNEGO

PSC te vas a quedar sin el voto charnego por tu corrupción y tanta tonteria soberanista de estilo radical comunista.

Pero CiU no se queda atrás, ellos también van a trasvasar votos a Plataforma.

Marzo 2011 Anglada la Esperanza. PxC