Publicitat
Política · 29 de Febrer de 2016. 12:53h.

La CUP acusa Catalunya Sí que es Pot de "linxament a les xarxes"

Els diputats 'cupaires' envien una carta al grup de Lluís Rabell lamentant "algunes conductes polítiques"

La CUP acusa Catalunya Sí que es Pot de "linxament a les xarxes"

Diputats de la CUP

La CUP ha enviat una carta al grup parlamentari de Catalunya Sí que es Pot en què exposen “la nostra preocupació per algunes conductes polítiques de membres del vostre grup parlamentari”.

Segons critiquen els 10 diputats cupaires, alguns membres de CSQP segueixen "l'estratègia clara d'atacar" la CUP per fer "evidenciar contradiccions" entre els anticapitalistes. "Ens resulta especialment decebedora la fórmula que heu triat per relacionar-nos amb nosaltres i aquesta sensació de linxament a les xarxes i al mateix Parlament", remarquen.

El grup parlamentari de la CUP avisa el que lidera Lluís Rabell que aquesta estratègia "pot donar quatre vots" però "no servirà perquè la nostra gent visqui millor" i lamenta "l'absència total de comunicació formal" entre els dos grups parlamentaris.

Els ‘cupaires’, en aquest sentit, destaquen que “no vam poder bastir cap mena de treball conjunt, ni de bloc d'esquerres ni d'aliança entre nosaltres. Una autèntica pena perquè (...) apartar Mas de la presidència era un objectiu compartit amb vosaltres”.

Els diputats de la CUP els hi retreu “la desafortunada actuació de la companya Hortènsia Grau la setmana passada dins i fora de l’hemicicle -amb 'carxofa' de periodistes destinada únicament a criticar la posició de la CUP, paradoxalment idèntica a la vostra- no va ajudar la lluita pel dret a l’aigua ni als moviments socials que lluiten en aquesta trinxera, ben al contrari: va posar en evidència les misèries de la vella esquerra d’aquest país i va reconfortar als grans poderosos que ens volen enfrontats i dividits”.

Finalment, els parlamentaris de l'esquerra independentista allarguen la mà a CSQP, a qui diuen que mai han vist "com a enemics polítics ni com a objectiu a abatre, ni tan sols com a rivals". "Sempre hem entès que podríem tirar endavant lluites de forma conjunta i com a companyes de barricada", conclouen.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Barcelonino, Barcelona, 02/03/2016 - 10:01

Ja ja JA, ¿qué se siente?

#12 Pepon , Bcn , 29/02/2016 - 23:44

Los verdugos quejándose de la pena de muerte...
Demencial
Un partido, se supone más rojo que un tomate, hace posible que el NEOCON Puigdemont sea el President de la Generalitat y luego se queja de que otro partido supuestamente de izquierda, falsa izquierda nacionalista, los critique.

#12.1 Manolio, Barcelona, 01/03/2016 - 08:26

Vamos a ver con Ciudatans y el PSOE, con el PP, y con Podemos

Izquierda, derecha, derecha, izquierda, un, dos, tres..

#10 Digo yo, bcn, 29/02/2016 - 17:38

Seguramente el pacto de sometimiento a CDC que firmaron, incluía atacar mucho a CSQP

#9 Oriol2, BCN, 29/02/2016 - 17:07

Potser m'equivoco, però els de la CUP em resulten més simpàtics que Podemos i els seus satèl·lits. Ara, que em siguin simpàtics no vol dir que ho facin bé. Quan van signar aquell pacte tan ridícul amb JxS per investir el Puigdemont els vaig perdre tot el respecte.

#8 La hora de los egoistas, Bcn, 29/02/2016 - 16:33

El partido más a las izquierda que hay en todo el expectoro nacional y autonómico dando apoyo al partido más de derechas CDC (mucho más de derechas que el PP) de todo espectro nacional y autonómico. ¿Qué esperabais? Ser indepe no es una ideología y ¿vosotros no lo sabéis todavía?.