Publicitat
Política · 9 de Juny de 2015. 17:00h.

La CUP acusa CiU de "jugar" amb el 27-S

Arrufat: "No hi ha res que apunti que hi donarem suport"

La CUP acusa CiU de "jugar" amb el 27-S

Imatge de l'abraçada entre Mas i Fernández després del 9-N

El diputat de la CUP, Quim Arrufat, ha assegurat que “no hi ha res que apunti” a un possible suport de la seva formació a un govern de CiU i ERC després de les properes eleccions al Parlament. A més, ha acusat la federació nacionalista de "jugar" amb el 27-S.

Arrufat, en roda de premsa al Parlament, ha comentat que “o aprenem a sumar moltes forces després del 27-S, no pensar en governs i pensar en processos col·lectius d’àmplies majories per canvis democràtics profunds, inclosa la independència, o realment estavellarem qualsevol procés de canvi amb les aritmètiques tancades”.

Preguntat per e-notícies sobre si donarien suport des de fora a un govern format per CiU i ERC ha estat rotund: “no”. “No és el nostre propòsit ni està a la nostra agenda, no hi ha hagut cap contacte ni cap conversa sobre aquesta qüestió, no està donant mostres CiU d’entendre l’excepcionalitat del moment polític des de la seva posició al Govern i no hi ha res que apunti a que nosaltres donaríem suport a un govern de CiU i ERC”, ha argumentat.

També ha insistit a que un cop passades les municipals les enquestes de cara al 27-S “canviaran radicalment”. De moment, ha manifestat, “hi ha dos extrems quan surten enquestes, uns diuen que la majoria sobiranista no suma i llavors posen CiU i ERC només i els altres que ens posen a nosaltres i contemplen un tripartit sobiranista”.

“Ni aquesta és la nostra estratègia, ni ho hem contemplat en cap moment ni se’ns ha posat damunt la taula mai. Ni no sumar per l’autodeterminació ni sumar per un govern”, ha insistit el diputat de la CUP.

D’altra banda, ha considerat que “em sembla que les declaracions de Mercè Conesa, portaveu de CiU, posant en qüestió el 27-S pel fet que hi ha massa excepcions per part d’ERC a l’hora de donar-se les alcaldies entre ells és una prova de jugar amb el 27-S”.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#3 Carlos Gomez, Bcn, 09/06/2015 - 18:13

I a mes a mes Mas els desprecia i juga especialment amb ells com vol, per donar una imatge de pluralitat i allo tant rumbos de la transversalitat.
Que vagin emb comte que podern sortir tocats.

#2 BEJOTA, bcn, 09/06/2015 - 17:38

CATALANS: 7.571.127

CENS: 5.376.160

VOTANTS: 3.049.806

Separatistes: 1.398.099

Separatistes: 18'46%

N.B. RES DE RES I MENYS VOTS TRENCAPTRIES QUE AL QUEBEC I ESCOCIA.

#2.1 BEJOTA, bcn, 09/06/2015 - 17:39

CUP:EL 9-N ÉS EL PUNT FINAL .NO CAL DONAR-LI MÉS VOLTES.

#2.2 jordi, Barcelona, 09/06/2015 - 20:56

No estan comptats els unionistes o espanyolistes? Jojojio. Tramposito. Sembles el Roncero!!! Jojojo

#1 Carlos Gomez, Bcn, 09/06/2015 - 17:26

Com son aquests xicots.
Tant llestos al carrer i tant rucs als despatxos. Encara no s´ha adonat amb qui s´estant jugant els cuartos.
Ells son els que mes tenen a perdre amb tot aquesta charnaga. Els hi a costat anys i panys guanyasre la confiança que tenen i la poden perdre molt depresa amb aquesta