Publicitat
Política · 9 de Setembre de 2020. 16:39h.

La CUP acusa el Govern de fer "d'API de la Caixa"

Denuncia una "operació especulativa" amb el Hard Rock Café

La CUP acusa el Govern de fer "d'API de la Caixa"

La diputada de la CUP Natàlia Sánchez ha acusat el Govern de fer "d'API de la Caixa" en l'operació urbanística del Hard Rock Cafè. La diputada anticapitalista, durant la sessió plenària d'aquest dimecres, ho ha considerat "un projecte tòxic per al territori", "una operació especulativa", i ha apuntat que "la Generalitat està posant en risc fons públics, fons de tots els ciutadans".

"En el contracte hi ha fins a quinze supòsits en què Hard Rock pot tornar els terrenys i recuperar la inversió i les despeses. Vostès hi insisteixen i hi insisteixen, tant el vicepresident Pere Aragonès, com el conseller de Territori, Damià Calvet, actuant com a API de La Caixa, en que ni un euro públic anirà en aquest projecte, un projecte tòxic per a la salut" ha manifestat Sánchez.

"1.200 màquines escurabutxaques aniran instal·lades en aquest centre recreatiu i turístic. Un projecte tòxic per al territori, i un projecte tòxic, com li estem dient, per les arques públiques, perquè vostè no té en compte que l'Incasòl haurà de trobar el mètode adequat per abonar unes eventuals indemnitzacions que no caurien sobre cap de la resta d'agents que actuen en aquesta operació especulativa" ha avisat.

"La Generalitat està posant en risc fons públics, fons de tots els ciutadans, un bé comú que hauria d'anar a les prioritats d'aquest país" ha reclamat. La diputada anticapitalista ha conclòs la seva intervenció criticant que estan "apostant per un model i un projecte que és especulatiu que, després de la Covid, s'ha demostrat que el monocultiu del turisme només provoca toxicitat i precarietat".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Marcial, Santa Coloma, 09/09/2020 - 20:08

Pudiendo vender los terrenos directamente Criteria a Hard Rock no se entiende la aparición de Incasol (empresa pública)en la operación. Criteria vende a Incasol y ésta a Hard Rock. Una operación se convierte en dos. Muy extraño. Doble operación, doble comisionistas. Y ¿Incasol al rescate de laCaixa (Criteria)? Huele. Qué mal pensados son alguno

#1 Rasca, castelldefels , 09/09/2020 - 20:05

La Cup solo vende humo...Desde que cobran miles y miles de euros del estado opresor, hay lista de espera para ser candidato tanto al congreso como al parlament...Eso de cobrar 4000 Euros sin pegar palo al agua les mola