Publicitat
Política · 1 d'Agost de 2017. 11:36h.

La CUP acusa el Govern de provocar "violència"

Mireia Boya qualifica de "simbòlica" l'acció d'Arran contra el bus turístic

La CUP acusa el Govern de provocar "violència"

Mireia Boya

La presidenta del grup parlamentari de la CUP, Mireia Boya, ha justificat l'atac d'Arran a un bus turístic i ha acusat el Govern de provocar "violència". "Sempre ens demaneu a nosaltres que renunciem a la violència, quan la violència també la provoca el Govern", ha manifestat.

La diputada cupaire ha dit en declaracions a El món a Rac-1 que "estic disposada a apostar per la transversalitat pacífica del moviment independentista, però Santi Vila s'ha de comprometre a posar fi, fins després del referèndum, a tota política neoliberal que està impulsant des que és conseller d'Empresa i, per tant, de turisme". "El model econòmic és violència pura i dura", ha reblat.

També ha remarcat que "Arran no és la CUP" i ha recordat que "té els seus propis portaveus i òrgans de decisió", però ha defensat l'acció contra el bus turístic: "és una acció simbòlica per denunciar un model turístic depredador a Barcelona quan l'Ajuntament ha renunciat a tot tipus de debat i el Govern de la Generalitat l'està avalant".

Finalment, ha apuntat que "si aquestes accions simbòliques de denúncia no tenen lloc, estem abandonant la lluita social, que és molt necessària per acabar d'afegir al moviment independentista una part de l'electorat més proper als comuns".

Publicitat
Publicitat

42 Comentaris

Publicitat
#39 Galba, Barcelona, 02/08/2017 - 20:04

Hipótesis de las noies de la CUP: Sense turisme, no hi hauria atur. Els sous pujarían un 50%. Els pisos anirian tirats de preu. Totes tindrien vacances pagades a Punta Cana un cop a l'any. Els hi sortiria un novio alt, ros i ric.

#36 Alejandro, Barcelona, 01/08/2017 - 22:38

¿ Han pensado estos descerebrados la mala imagen que están dando de Catalunya? ¿ Han pensado en el dinero que deja el turismo y las pérdidas de puestos de trabajo si dejaran de venir los millones de turista que nos visitan cada año? NO, estos unineuronales no han medido las consecuencias de sus actos porque no tienen capacidad cerebral para hacero

#34 XMB, Barcelona, 01/08/2017 - 18:02

Propongo que los de Arran hagan la próxima 'acció simbòlica' en el coche o casa de Mireia Boya, y luego nos cuenta lo que opinas Mireia.

#34.1 Euge, Cornellà de Llobregat, 01/08/2017 - 20:21

Teneís com bolicas de publicar la apología del destrozo del coche de una DiPUTADA de un de momento autonómico. Ell@s sim bólicas no publican según que, no ARRAN, si no arran de segons quins comentaris us xaparem la pàgina web o simplement no publicitarem res institucional. Si no NO se entiende que nadie haga un juego de palabras de la guapisma Sra

#34.2 Euge, Cornellà de Llobregat, 01/08/2017 - 20:24

Boya o bien, Srta. Boya, según su estado civil. A unos se les va la olla o oya y a otrOs, lo mismo pero con P, operados de algo o no, alargando lo que se quiera alargar o no. Yo no he dicho nada, solo letras sueltas. Pero lo que acompaña a la P, normalmente la vocal O y la consonante Q no son si miden el valor muy grandes y valiosas, si no van

#34.3 Euge, Cornellà de Llobregat, 01/08/2017 - 20:25

con más letras juntas formando palabras, sabiendo que si van la E y la A como vocales y la R y la C además de la P y la D, que les apoyan o miran para otro lado.

#33 modium, Moià, 01/08/2017 - 16:37

Pintar un autobús no és violència com diu Jaume Collboni, el què sí que és violència és la que provoca el seu partit no deixant votar, no participant de la votació i perseguint i ja veurem si empresonant els que volen votar.

#33.1 CIUTADÀ155, BADALONA, 01/08/2017 - 19:35

Dins del autobus hi havien nens. Els viatgers creien que es tractava d´un atac terrorista. I encara ho justifiqueu?. Mireu, cada cop es mes evident que esteu provocant a l´Estat, un dia si i l´altre també. Doncs saps que? Tot això ho pagareu molt, molt car. L´història no tindrà pietat de vosaltres. Cal reaccionar contra tots vosaltres, feixiste

#33.2 CITADÀ155, BADALONA, 01/08/2017 - 19:40

Per cert, n´estic fins els coll.... del vostre referendum. Mai votareu, ho saps? Es l´excusa per blanquejar l´unic que us interessa i no us deixarem. El Govern espanyol no us ho pot dir tant clar però els catalans de Catalunya que ens sentim espanyols no us deixarem que us apropieu de Catalunya. Voleu merder? el tindreu.
Apa a pastar!

#33.3 Legrain, Bcn invivible, 01/08/2017 - 20:52

Es posible que votemos sobre pagar el metro o no pagarlo?
Sobre que el gob.de bcn semiCOMUNista no nos persiga como a delincuentes por no pagar el robo del metro para ir a trabajar?
En suiza eso es democracy.

#33.4 Alejandro, Barcelona, 01/08/2017 - 22:34

#33.2

Bien dicho CITADÁ. Puedo imaginar si esto lo hubiesen protagonizado gente NO independentista.Habrían llevado el caso a la ONU.

#33.5 pepe.----, andorra, 02/08/2017 - 12:41

si amenazar a alguien con un cuchilo no es violencia, ya me diras tu q es violencia, es decir, si entro en una herrico taberna de las de arran y lo pinto todo y me pegan, seguro q diras q es q voy provocando y me lo merezco, como dice la torah, siempre lastima por el cantaro, aunque yo lo veo mas como la ley del embudo y lo ancho para arran.

#32 Pep, Lleda, 01/08/2017 - 16:08

sra Boya perquè no aneu a trencar coses al teu Hotel?

ahh noooo que no el tens declarat com a teu jajajaa

la gtan hipocresia CUPaire i la gran mentida convergent