Publicitat
Política · 7 de Setembre de 2018. 13:00h.

La CUP acusa el Govern de trair l'independentisme

Carles Riera retreu a JxCat i ERC tenir "absoluta obediència a l'Estat"

La CUP acusa el Govern de trair l'independentisme

El diputat de la CUP Carles Riera, en una entrevista a Ràdio4, ha acusat JxCat i ERC "d'absoluta obediència a l'Estat" des de la Mesa del Parlament i des del Govern. "És lògic que la gent se senti traïda, molt malestar, no només per la repressió sinó per les febleses dels partits independentistes", ha manifestat.

"I en aquests processos el que fa més mal no és tant la repressió de l'adversari sinó la pròpia feblesa, és important que ho superem de seguida, i que assumeixin la voluntat majoritària del moviment republicà", ha demanat, a més d'insistir que mostra "targeta vermella" a l'Executiu català.

El diputat ha instat a "des del carrer i el Parlament, empènyer perquè canviï de política i perquè el Parlament sigui sobirà". I això, segons Riera, passa perquè es prioritzin els acords de la cambra catalana per davant de les decisions del Constitucional. Això és "una qüestió bàsica de sobirania, perquè altrament assumim una subordinació colonial".

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#33 joan, manresa, 08/09/2018 - 11:03

El Casal tencant la seva tertulia i de cap cap a la partideta...-----De vegades,es millor está calladet..,i com diem moltes vegades els "7 de la tertulia.."calladets fins que las gallinas pixin..."Si alguns personatges "polítics"adoptessin aquesta filosofia potser d'altre manera aniriem...,no creu..,Sr.Riera..???Clar que.., també cal inteligenc

#31 Jordi Bonastre Thió, Barcelona, 07/09/2018 - 21:27

Els "traidors" de JxCAT i ERC formen el govern presidit per Torra, precisament pel suport de la CUP (via abstencio) a la sessio d'investidura.
Per ser mes coherents, recordar que la CUP, amb els seus 4 escons, pot fer caure aquest govern de puigdemonistes i republicans tan dòcils amb l'Estat Espanyol. Endevant CUP, si us atreviu!

#17 Marti, Barcelona, 07/09/2018 - 18:17

Aquest vol sortir als papers i a les fotos, sempre amb la mateixa cantarella exercint de parasit alla on poden, pero quan veuen les orelles del llop fugen com rates, perque la vergonya de la tal Gabriel que tant cridar pero a l'hora de la veritat ja ho veiem: desapareguda i muda a Suissa...haurem d'avisar al Lobaton a "quien sabe donde".

#16 doesn´t matter, random, 07/09/2018 - 17:44

estic esperant veure un parell de comentaris que he escrit, no vull pensar malament...

#15 Alex, Barcelona, 07/09/2018 - 17:39

subordinación colonial...pero en qué época vive esta gente?